Categorii: Știri Vedete internationale Viral

FOTO. Nicole Scherzinger a pus pe jar internetul într-un costum de baie. Ce dietă urmează vedeta Pussycat Dolls

Ea este cunoscută de multă vreme pentru că își etalează silueta incredibilă. Nicole Scherzinger a pus pe jar internetul într-un bikini roz fucsia, în timp ce a mers pe Instagram pentru a împărtăși o serie de poze sexy miercuri. Ce dietă urmează vedeta pentru a arăta senzațional la 43 de ani.

Cântăreața Don’t Cha, care se află în prezent în vacanță în Mexic, a lăsat imaginației fanilor să se aprindă, în ținuta foarte revelatoare.

Vedeta Pussycat Dolls, în vârstă de 43 de ani, și-a prezentat fiecare centimetru din fizicul ei atrăgător în două piese roz, în timp ce a arătat o serie de ipostaze sexy în timpul vacantei din  Cancun Soul Resort & Spa din Mexic.

Nicole Scherzinger a pus pe jar internetul

Nicole și-a etalat abdomenul tonifiat și decolteul amplu în topul sexy de bikini.

Jurata  X Factor a adoptat o ipostază seducătoare în timp ce s-a sprijinit de perete, înainte de a se îndrepta în piscina ei pentru o altă colecție de imagini uluitoare. Într-o altă postare, cu același bikini roz aprins, Nicole este văzută stând în fața șirurilor de lumini, cu ochelari de soare, strecurându-și părul pe spate. În această fotografie, Nicole și-a acoperit fundul de bikini cu o fustă mini cu model.

Ce dietă urmează vedeta

Nicole a dat sfaturi despre dieta și fitness pentru revista Women’s Health. În 2019, Nicole a vorbit cu revista Women’s Health și le-a oferit informații despre regimul și dieta ei de exerciții fizice.

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Ea a spus publicației că îi place să păstreze o oarecare varietate în antrenamentele ei; de obicei, ea aleargă pe bandă înainte de a trece la genuflexiuni. Când se află în L.A., artista ia cursuri de Soul Cycle și Hot Yoga, dar face si drumeții.

Nicole a susținut că prietenii ei o mențin motivată, spunând publicației: „Eu și prietenele mele ne susținem reciproc pentru a merge la sală. Pentru că, știi, este greu să fii motivat uneori, așa că atunci când mergi, te împing alții să o faci.”

Nicole păstrează varietate în dieta ei, spunând: „Pentru micul dejun îmi plac ouăle și pâinea prăjită și somonul afumat sau baconul. La prânz îmi place poate niște supă sau niște sushi. Pentru cină, orice, de la paste la orez, carne și legume, până la sushi.”

Cât despre cel mai bun sfat de sănătate al ei? Nicole menține totul destul de simplu, spunând că doarme mult, bea apă și totuși se răsfăț, dar cu moderație.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?