Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Nicole Cherry, în costum de baie. ”Te-ai făcut bunicică înapoi”

Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea, și-a surprins admiratorii din mediul online cu două fotografii în care apare în costum de baie. Cântăreața, în vârstă de 23 de ani,  se prezintă foarte bine la plajă. Internauții s-au întrecut în comentarii. ”Te-ai făcut bunicică înapoi”, i-a scris unul dintre ei vedetei.

Nicole Cherry a devenit mămică pentru prima oară. Nicole Cherry are o relație de aproape trei ani cu Florin Popa, care este cu opt ani mai mare ca vedeta. Nicole Cherry a născut în data de 27 noiembrie 2021. Vedeta a adus pe lume o fetiță pentru care a ales numele Anastasia. În data de 19 mai 2022, Nicole Cherry s-a cununat civil cu iubitul ei, Florin Popa, dar cei doi și-au creștinat și fetița.

După ce a devenit mămică, Nicole Cherry și-a revenit rapid din punct de vedere fizic. Acum, tânăra artistă arată fără reproș. Acesta a dat publicității, pe contul său de socializare, două fotografii în care apare într-un costum de baie dintr-o singură bucată, de culoare neagră, care îi evidențiază silueta și în pune foarte bine în valoare formele.

Nicole Cherry, în costum de baie. Artista a primit numeroase mesaje

Imaginile cu Nicole Cherry în costum de baie au stârnit imediat interesul celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare, care i-au transmis numeroase mesaje. Postarea artistei a adunat like după like în mediul online.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

”Atât de drăguță”, ”Frumos costum”, ”Ești frumoasă”, ”Absolut minunată”, ”Ce dulceață”, ”Ești o zână”, ”Ce mami sexy superbă”, ”Ești superrbă”, ”Hot mama”, ”Pictoriasl”, ”Adorabilă”, ”O superbitate”, ”Frumoasă rău”, ”Wow”, ”Te-ai făcut bunicică înapoi”, ”Super”, ”Ce frumoasă ești”, a fost complimentată Nicole Cherry pentru felul în care se prezintă în costum de baie.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?