Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Mira face spectacol în costum de baie. Arată demențial din orice poziție!

Cântăreața Mira face spectacol în costum de baie. Artista are un trup cu forme fără reproș și o siluetă de vis. Indiferent în ce poziții se lasă fotografiată la plajă, Mira arată demențial, iar fanii se întrec în a o lăuda pentru felul în care se prezintă. Cele mai recente imagini date publicității de vedetă stau dovadă în acest sens.

Aflată în vacanță în străinătate, Mira a făcut furori printre internauți cu fotografiile în care apare în costum de baie.

În imaginile respective, artista poartă un costum de baie îndrăzneț, din două piese, de culoare neagrpă, cu inserții transparente în zona bustului.

Mira face spectacol în costum de baie.  Internauții i-au admirat frumusețea

În costum de baie, Mira arată absolut superb, având o siluetă zveltă și forme foarte atrăgătoare.

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Internauții  s-au întrecut în a-i lăuda frumusețea: ”Ești o faină, Mira”, ”Ești o frumusețe deosebită”, ”Absolut fermecătoare”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Uimitor de frumoasă”, ”Superbă”, ”Ești mununată”, ”Frumos corp… perfect”, ”Frumusețe”, ”O frumusețe rară”, ”Divină”, ”Ești frumoasă și dulce foc”, ”Foarte sexy”.

Cine este Mira

Maria Mirabela Cismaru s-a născut în data de 12 martie 1995 la Rovinari și este cunoscută sub numele de scenă Mira. Mira s-a făcut cunoscută odată cu apariția în al doilea sezon al emisiunii de talente ”Vocea României”, unde l-a avut ca mentor pe cântărețul și compozitorul Marius Moga. Mira și-a făcut apariția în lumea muzicii în 2012, alături de DJ Marc Ryan și tot în același an a participat la show-ul ”Vocea României”. După participarea la ”Vocea României”, Mira și-a construit o carieră muzicală de succes și a lansat numeroase piese.

Mira s-a făcut remarcată și la concursurile de frumusețe. În decembrie 2011, ea a câștigat concursul Miss Crăciunița din Rovinari. În septembrie 2017 artista a trecut printr-un moment extrem de dificil. , Mira și băieții de la DJ Project au fost răniți într-un accident rutier care a avut loc în județul Vâlcea.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat