Categorii: Monden Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

FOTO. Madonna, în vârstă de 64 de ani, s-a dezbracat topless. Fanii au rămas înmărmuriți

Fanii Madonnei au fost șocați să afle că vedeta în vârstă de 64 de ani s-a dezbrăcat topless în cea mai recentă fotografie de pe Instagram, doar niște emoticoane minuscule abia acoperindu-i sfârcurile în încărcarea picantă. Madonna și-a lăsat șuvițele castanii să curgă de o parte și de alta a sânilor.

Madonna a intrat pe Instagram pentru a se dezbrăca topless pentru ultimele sale instantanee, folosind emoji minuscule pentru a-și acoperi cu greu sfârcurile.

Vedeta pop Vogue și-a etalat silueta care îi sfidează vârsta și atuurile ample în timp ce a pozat într-un mic corset auriu și colanți cu plasă.

Madonna s-a dezbracat  topless

Lăsând extrem de puțin loc imaginației, Madonna a pozat cu mâinile în vârful capului, arătându-și pieptul și folosind emoji-urile acadea și geantă de bani pentru a-și acoperi sfârcurile.

Corsetul auriu a strâns-o în talie, subliniindu-i curbele uimitoare și făcând loc pentru chiloții aurii din satin pe care i-a purtat peste colanții din plasă.

 

“Exprimă-te, nu te reprima”

Madonna și-a lăsat șuvițele castanii să curgă de o parte și de alta a sânilor, dezvăluindu-și machiajul plin de farmec, format dintr-un luciu de buze strălucitor și un fard de ochi fumuriu.

Ședința foto revelatoare a Madonnei vine la o săptămână după ce vedeta a sărbătorit ultima zi de publicare a cărții sale S.E.X. Cartea de cafea, care a fost lansată inițial în anii ’80 și care a provocat o mare agitație în rândul publicului la vremea respectivă, a fost recent reeditată de YSL. Cartea o vede pe prințesa pop explorându-și sexualitatea și autoexprimarea.

Madonna a sosit la o petrecere cu ocazia ultimei zile de publicare purtând un corset din dantelă neagră, pantaloni scurți negri cu paiete și un blazer negru.

Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Avea părul împletit în două împletituri și a afișat zeci de inele și coliere argintii și aurii.

Postând o serie de instantanee de la eveniment, ea a dat o legendă fotografiilor: “S.E.X a fost grozav săptămâna asta … Vă mulțumesc tuturor pentru c**ming. Ultima zi de expoziție! @ysl @anthonyvaccarello.”

Ea a pozat cu vedeta Money Heist Úrsula Corberó și cu DJ-ul de renume mondial Diplo.

La petrecere au mai participat actrița Zoë Kravitz, modelul Hailey Bieber, designerul, Raf Simons, precum și copiii Madonnei, Lourdes Leon și Rocco Ritchie.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?