Categorii: Știri

FOTO. Loredana Groza, răvășitoare în vacanța din Mexic. Și-a etalat formele apetisante pe plajă

La început de an, Loredana Groza a plecat într-o bine-meritată vacanță, departe de țară. Jurata de la ‘X Factor’ a ales ca destinație Mexic, pentru a se relaxa o bună perioadă de timp. 

Ca deobicei, Loredana Groza și-a lăsat prietenii virtuali fără replică. Vedeta este extrem de activă pe rețelele de socializare, deși nu se află în România.

Loredana Groza, fotografii sexy din vacanță

Loredana Groza a demonstrat în repetate rânduri că nu are inhibiții, așa că s-a pozat cu sânii la înaintare pe plajele din Mexic.

Blondina ne-a obișnuit demult cu apariții extrem de sexy și pare că și în anul 2021 își dorește să o țină tot așa. Loredana Groza le-a arătat tuturor că poate fi apetisantă chiar dacă nu mai este vreo tinerică.

Aceasta s-a fotografiat la plajă, în costum de baie, iar sânii voluptuoși abia dacă îi mai stăteau în sutien.

Loredana Groza, cu sânii pe afară în finala ‘X Factor’

În finala ‘X Factor 2020’, Loredana Groza a demonstrat că vârsta nu este decât un număr în buletin!

Pe scenă, jurata de la ‘X Factor’ a ales să poarte o rochie neagră, mulată, cu sânii la vedere. Solista nu a ezitat să își expună silueta perfectă, în această ținută provocatoare.

Loredana Groza și-a lăsat sânii să ‘defileze’ în toată splendoarea, spre deliciul celor din sală. Loredana Groza și Adrian Petrache au interpretat o piesă ale cărei versuri au fost compuse chiar de jurată. 

Momentul a fost unul pasional, mai ales datorită Loredanei Groza.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat