Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO | Loredana Chivu, o nouă ipostază senzuală în mediul online

Loredana Chivu a stârnit controversă cu o nouă ipostază senzuală în care s-a afișat în mediul online. Ca de obicei, unii au complimentat-o, alții au criticat-o. 

Fosta asistentă TV și-a obișnuit deja fanii cu postările în care apare fără inhibiții și își expune formele voluptuoase. Recent, Loredana a dezvăluit, într-o emisiune TV, ce operații estetice are. 

Loredana Chivu, o nouă ipostază senzuală în mediul online

„Prima operație la sâni mi-am dorit-o că eram complexată că nu aveam. Am avut problemă cu acea operație, s-a infectat și a trebuit să urmeze o reconstrucție, adică încă trei operații la sâni, până am ajuns să îi am așa. Altă operație este rinoplastia, am făcut-o pentru că nu puteam să respir și eram îngrozită cum o să arată dacă nu umblu și estetic. Restul sunt mici schimbări, injectări, buzele sunt injectate, acum doi ani le-am injectat, am grijă de mine.”, a spus blondina.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

De-a lungul timpului, vedeta a fost acuzată de faptul că şi-a operat posteriorul, însă spune că că singurul lucru pe care l-a făcut au fost injecţii: „La fund nu am operație, sunt niște injecții. Ești puțin sedat, fără anestezie totală”.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR