Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO. Iuliana Beregoi, în costum de baie. Adolescenta din Republica Moldova face furori pe internet

Iuliana Beregoi a incendiat internetul. Adolescenta are un trup de invidiat și o dovedește în cele mai recente fotografii, pozând într-un costum de baie ce îi pune în valoare trupul senzual. Fotografia a strâns peste 50.000 de aprecieri. ”Frumusețe rară; bombonică; de unde atâta frumuse”, sunt câteva dintre comentariile internauților. 

Iuliana Beregoi este o adolescentă din Republica Moldova care a devenit cunoscută la vârsta de 12 ani. Piesă ei „Vina mea” strângea atunci peste 12 milioane de vizualizări în Youtube la câteva zile de la lansare.

La doi ani după debut, Iuliana Beregoi a reușit să umple Sala Palatului din București,

Iuliana Beregoi, sexy în costum de baie

Iuliana Beregoi a pozat într-un costum de baie provocator, ce-i pune în evidență formele armonioase. Abdomenul extrem de tonifiat este punctul forțe al vedetei. Vedeta în vârstă de 18 de ani, arată spectaculos, însă pentru abdomenul perfect plat, ea a fost nevoită să facă multe sacrificii.

S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de înger din Călărași. Ce a scos la...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Recent, influencerita a vorbit despre orele petrecute la sala de fitness. Artista îi sfătuiește pe toți să facă sport și să adopte un stil de viață sănătos.

Ce dietă urmează influencerita

„Nu sunt la o dietă foarte strictă, duc un mod sănătos de viață! Am avut o perioadă când nu ieșeam din fast-food. Dimineața burger, la amiază – chips-uri și seara – o shaorma! Am lăsat cu totul fast-foodul, ultima dată am mâncat la filmări. Acum, iarna, mi-e foarte foame. Nu sunt foarte strictă. Am și mici excepții. Nu vreau să ajung să arăt nașpa!”, i-a declarat Iuliana Beregoi Alexandrei Ungureanu.

Iuliana Beregoi a vorbit cu lacrimi în ochi despre momentul în care era să-și piardă viață într-un accident.  Totul s-a întâmplat în 2020, în jurul orei 9.30, iar afara plouă foarte tare. Mașina a derapat din cauza ploii și s-a izbit de un copac, iar apoi de alți doi. La momentul respectiv, vedeta s-a speriat extrem de tare și a suferit și o accidentare destul de gravă la cap.

„Eram cu prietenele în oraş, a început să plouă foarte tare. Era ora 9.30, ne-am urcat în maşină, eram şi cu un prieten, el conducea.  La vale, din seal, venea apă, maşina a derajat. A fost, sincer, un accident prostesc, noi nu am făcut nimic. Am intrat într-un copac, apoi în alţi doi. Eu nu îmi aduc aminte tot accidentul. Am doar flashuri. Aveam o durere atât de mare încât am crezut că am ajuns la sfârşit. Nu aveam timp să reacţioneaz, cred că din cauza şocului. Era fum de motor, miros de cauciuc puternic. Prima lovitură a fost în frunte, mi s-a spart fruntea. Cicatricea e vizibilă pentru că mi-am spart capul. Prietena mea s-a speriat foarte tare, eu am început să cânt, nu mi-am dat seama. Aveam o gaură în frunte, eram plină de sânge pe faţă”, a povestit Iuliana Beregoi.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important