Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO. Irina Rimes, mai sexy ca oricând. Artista a renunțat de tot la inhibiții și-a arătat sânii pe rețelele de socializare

Irina Rimes este din ce în ce mai sexy. Interpreta din Republica Moldova își surprinde fanii cu ipostazele incendiare în care s-a fotografiat. Frumoasa cântăreață a renunțat de tot la inhibiții și și-a arătat sânii. „Superbă”, „Wow”, „Ce bine arăți”, au fost câteva dintre mesajele pe care ea le-a primit de la fanii de pe Instagram.

Irina Rimes este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, dar și de pe Prut. Artista s-a lansat în 2012 la „Fabrica de staruri”, o emisiune din Republica Moldova. Ulterior, Irina Rimes s-a mutat în România pentru a-și urma visul. Sub pseudonimul Irra, artista a încercat să cucerească piața muzicală , însă proiectele nu au avut succes. În anul 2016 însă, viața artistei s-a schimbat odată cu lansarea proiectului „Visele”. Piesa a ajuns rapid pe locul 1 în toate clasamentele de radio din România. Succesul a continuat pentru Irina, iar in 2019, a fost inclusă de revista Forbes România în topul „celor mai de succes tineri din generația sub 30 de ani”.

Artista a publicat recent pe rețelele de socializare o imagine extrem de sexy, de data aceasta a renunțat complet în a mai purta sutien. Îmbrăcată cu fuste mulate sau ținute care lasă la vedere multă piele, Irina pare cu totul o altă persoană. Vedeta a purtat chiar și o perucă lungă.

Fanii au transmis zeci de comentarii.

„Ce bine arăți”

Fotografia a primit peste 35.000 de aprecieri. „Superbă”, „Wow”, „Ce bine arăți”, au fost câteva dintre mesajele pe care ea le-a primit de la fanii de pe Instagram.

Irina Rimes s-a mutat în Franța cu iubitul ei, David Goldcher

Irina Rimes se iubește cu  David Goldcher. Cântăreața de peste Prut s-a mutat în Franța cu noul ei iubit. Tânărul creează muzică, a apărut ca interpret în mai multe videoclipuri.

În trecut, Irina Rimes a trecut prin relații eșuate, si a fost căsătorită cu Andi Bănică, dar relația dintre ei avea să se încheie, după ce fostul partener de viață al artistei a fost infidel. După mariajul eșuat, Irina Rimes a trecut printr-o depresie cruntă.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Am fost în depresie, dar am ieșit de acolo. Am fost de multe ori acolo jos, dar mă întrebam mereu dacă există mai jos de atât sau ăsta e cel mai jos și eu sunt mega puternică și pot să ies de aici când vreau eu.

Uneori am impresia că tot timpul sunt anxioasă. Că să nu fiu anxioasă trebuie să mă simt foarte în largul meu. (…) Am un filtru și filtrul ăsta este aproape mereu. Îl scot numai când sunt singură sau când sunt cu un prieten care poate să-mi ierte orice. În rest, mereu există un filtru.”, declara la vremea respectivă frumoasa Irina Rimes.

 

 

 

 

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR