Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Irina Fodor, impecabilă în vacanță. Cum arată în costum de baie

Irina Fodor a publicat, pe contul său de pe o rețea de socializare, mai multe fotografii din vacanța pe care o petrece departe de țară. În imagini, partenera de viață a prezentatorului de televiziune Răzvan Fodor apare la plajă, în costum de baie. Irina Fodor afișează o siluetă de invidiat șpi un trup cu forme perfecte.

Irina Fodor se află în vacanță în Zanzibar. Vedeta și-a încântat fanii din mediul online cu mai multe fotografii.

În unele dintre acestea, vedeta TV apare în costum de baie.

Irina Fodor, impecabilă în vacanță. Are un trup cu forme perfecte

În fotografiile respective, Irina Fodor apare pe plajă, etalându-și trupl într-un costum de baie dintr-o singură piesă, de culoare neagră, care îi pune foarte bine în valoare silueta impecabilă și formele bine conturate.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”În poze e un moment de relaxare pe o limbă de nisip ce apare doar la reflux și se leagă de Mnemba Island (insula lui Bill Gates) care, de altfel, e privată și pe care nu ai voie să pășești – asta dacă nu ești rudă cu mai sus numitul, ceea ce nu e cazul.?”, a menționat soția lui Răzvan Fodor în dreptul imaginilor.

Irina Fodor, o familie fericită alături de Răzvan Fodor

Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 14 ani, iar de 11 ani sunt căsătoriți. Răzvan Fodor a dat detalii despre povestea de dragoste dintre el și Irina într-un interviu pentru revista Viva, afirmând că între ei nu a fost dragoste la prima vedere. ”La niciunul nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere. La ea a fost mai degrabă fascinație și curiozitate, la mine a fost vorba despre tact, răbdare și perseverență”, a spus artistul.

Răzvan Fodor a explicat și cum a reușit să o cucerească pe Irina. ”Armele, ca să zic așa, au fost răbdarea, faptul că am fost perseverent și că m-am arătat exact așa cum sunt, iar pe ea nu a speriat-o lucrul acesta, ci chiar a făcut-o să fie mai curioasă și a fascinat-o mai tare, și cam așa s-a întâmplat minunea. Nu a fost speriată de faima mea de cuceritor pentru că am fost foarte deschis, i-am spus exact cum sunt și nu am mințit-o. Am fost sincer și am dat jos toate măștile în fața ei, iar acest lucru a contat și s-a văzut, nu poate fi disimulat”, a mai spus acesta.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR