Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Ioana Ginghină, despre secretul siluetei sale. ”Eu țin dietă de când mă știu, la propriu”

Actrița Ioana Ginghină, în vârstă de 45 de ani, afșează o siluetă cât se poate de armonioasă și are trup cu forme foarte bne conturate. Despre secretul siluetei sale a dat vedeta câteva detali. ”Eu țin dietă de când mă știu, la propriu. Am avut grijă ce mănânc de când eram mică”, a explicat Ioana Ginghină.

Ioana Ginghnă este o cunoscută și apreciată actruiță. În plan, perrsonal, în prezent, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.  Actrița a fost căsătorită de două ori, Prima oară, vedeta a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol. După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină a început o relație cu Cristi Pitulice, cu care urmează să se căsătorească. Înainte de a fi împreună cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină s-a iubit cu Cove, la începutul anilor 2000. Prezentatorul a fost un pansament pentru actriță, pentru că ea aștepta ca fostul soț să se separe de partenera sa. Relația Ioanei Ginghină cu Cove a durat un an.

Ioana Ginghnă este o prezență foarte fumoasă orunde își face apariția. Are o siluetă armonioasă și un trup cu fome foarte bine conturate. Vedeta a explicat, pentru revista Viva, care este secretul formeii sale fizice de invdiat.

Ioana Ginghină, despre secretul siluetei sale. ”Eu nu am o siluetă de invidiat, dar am o greutate normală”

”Eu țin dietă de când mă știu, la propriu. Am avut grijă ce mănânc de când eram mică, și asta datorită tatălui meu. Secretul este simplu, dietă toată viața, un stil de viață clar și sănătos. Eu nu am o siluetă de invidiat, dar am o greutate normală, am o piele și un ten sănătoase, o energie și un tonus de invidiat și, în primul rând, sunt sănătoasă. Aceste lucruri nu se pot obține fără ambiție, nu poți face performanță fără efort. Evit zahărul, am grijă la cantitățile de carbohidrați, nu mănânc între mese, fac constant sport… Sunt multe de spus despre dieta mea”, a detaliat Ioana Ginghină.

Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Depinde de zi, am zile în care țin post, zile în care mănânc pește și zilele normale. Eu nu mănânc carne de 5 ani, în general. Da, mănânc de toate, dar nu dulciuri cu zahăr, sau dacă am mâncat azi paste sigur nu mai mănânc pâine în acea zi. (…) Sunt niște principii pe care le-am învățat în timp și de care mă țin”, a mai spus actrița.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?