Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO. Ioana Boureanu a pozat extrem de provocator. ”Ce bună ești!”. Cum s-a fotografiat fiica lui Cristian Boureanu

Fiica lui Cristian Boureanu a împlinit 21 de ani în luna februarie și arată din ce în ce mai mult cu o bombă sexy.  Fiica fostului politician Cristian Boureanu a pozat recent extrem de provocator pe Instagram. ”Ce bună ești!”, i-a spus un admirator.

Ioana e fiica lui Cristian Boureanu din prima să căsnicie cu Irina, mariaj care s-a terminat în 2003, când tânăra era încă foarte mică.

Ioana Boureanu își dorește să iasă în evidență și știe cum să o facă. Fiica lu Cristian Boureanu iese tot mai mult în evidență nu prin scandaluri, ci cu ajutorul pozelor incendiare.

Ioana a pozat cu un decolteu adânc

Fiica fostului politician pozează în haine extrem de mulate și foarte decoltate. Recent,  Ioana a pozat cu un decolteu adânc, fiind îmbrăcată într-un maiou negru, asortat cu o pereche de blugi. Aceasta are peste 17.000 de urmăritori și postează aproape zilnic fotografii cu ea.

Haterii spun că aceasta ar fi apelat la un medic estetician, care i-ar fi adus îmbunătățiri majore în ceea ce privește buzele, dar și nivelul sânilor.

Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste pe viață”
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Ioana Boureanu s-a remarcat prin scandaluri

Ioana s-a remarcat în spațiul public când l-a acuzat pe tatăl ei că a agresat-o fizic pentru că a ieșit din casă fără să îl anunțe. În 2016, Cristi Boureanu a fost reţinut în trafic după ce şi-ar fi bătut fiica. În vârstă de 14 , Ioana urla la vremea respectivă ca din gură de şarpe: „Mă omoară! Mă rupe-n bătaie!’. Ulterior, Cristi Boureanu s-a împăcat cu fiica sa.

În prezent, acesta îi plătește cheltuielile. La 18 ani, tatăl ei i-a făcut cadou o mașină care valorează zeci de mii de euro, mai exact un Audi de 15.000 de euro, şi un apartament în care locuieşte singură. Chiar dacă voia să urmeze o facultate în străinătate, Ioana a rămas în România și este studentă la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), din București.

Recent, Ioana Boureanu și-a sărbătorit aniversarea de 21 de ani și a petrecut într-o locație privată. Boureanu a profitat de moment pentru a-și prezenta iubita, Cristina Belciu. Cele două s-au fotografiat împreună și par că se înțeleg bine. Diferența între Ioana și Cristina Belciu este de doar trei ani.

 

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de 200.000 de euro!
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important