Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Inna, în cel mai transparent costum de baie. Ipostază super sexy cu artista!

Inna, pe numele său real Elena Alexandra Apostoleanu, i-a dat gata pe fanii săi din mediul online. Cântăreața, în vârtstă de 35 de an, s-a afișat într-un costum de baie minuscul ș foarte transparent. Fotografia a fost făcută de vedetă la Ibiza. Comentarile celor care îi urmăresc activitatea pe internet nu au întârziat să apară.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Inna a postat o fotografie în care apare într-o ipostază extrem de sexy.

Vedeta a făcut o fotografie la Ibiza în care apare îmbrăcată într-un costum de baie foarte transparent, din piertricele strălucitoare.

Inna, în cel mai transparent costum de baie

Apariția vedetei a adunat o mulțiumede aprecieri din partea in ternauților, dar și n7umeroase comentarii.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Cel mai frumos corp”, ”Asta este o femeie frumoasă”, ”Ești atât de sexy”, ”Absolut minunată”, ”Cât de frumoasă ești”, ”Frumos corp”, ”Sexy”, ”Exagerezi! Păcat……mare păcat! Ce fac banii din oameni!”, ”Arăți minunat”, i-au transmis internauții cântăreței.

Inna, despre lipsurile financiare de dinainte de a deveni celebră

Inna a fost întrebată, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro dacă s-a confruntat vreodată cu lipsurile financiare înainte de a cunoaște celebritatea.”Nu neapărat lipsuri, dar cu siguranţă nu îmi permiteam multe dintre lucrurile de care astăzi mă pot bucura. Multe situaţii au fost dificile, dar m-au făcut mai ambiţioasă, mai perseverentă şi mai dornică să mă autodepăşesc. Toţi banii pe care i-am făcut din muzică au fost reinvestiţi în muzică”, a mărturisit artista.
Vedeta a afirmat că i-a plăcut de mică să fie în centrul atenției și susținea concerte pentru prietenii și vecinii de la bloc. ”Am avut o adolescenţă frumoasă, cu multe experienţe frumoase, cu prietenii care s-au păstrat şi până în ziua de astăzi şi cu multă muzică. Eram foarte energică, băieţoasă, nu stăteam locului o clipă. Dădeam concerte prietenilor şi vecinilor la bloc. Îmi plăcea să fiu în centrul atenţiei de mică”, a mai spus Inna.
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR