Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Inna, în cel mai transparent costum de baie. Ipostază super sexy cu artista!

Inna, pe numele său real Elena Alexandra Apostoleanu, i-a dat gata pe fanii săi din mediul online. Cântăreața, în vârtstă de 35 de an, s-a afișat într-un costum de baie minuscul ș foarte transparent. Fotografia a fost făcută de vedetă la Ibiza. Comentarile celor care îi urmăresc activitatea pe internet nu au întârziat să apară.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Inna a postat o fotografie în care apare într-o ipostază extrem de sexy.

Vedeta a făcut o fotografie la Ibiza în care apare îmbrăcată într-un costum de baie foarte transparent, din piertricele strălucitoare.

Inna, în cel mai transparent costum de baie

Apariția vedetei a adunat o mulțiumede aprecieri din partea in ternauților, dar și n7umeroase comentarii.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Cel mai frumos corp”, ”Asta este o femeie frumoasă”, ”Ești atât de sexy”, ”Absolut minunată”, ”Cât de frumoasă ești”, ”Frumos corp”, ”Sexy”, ”Exagerezi! Păcat……mare păcat! Ce fac banii din oameni!”, ”Arăți minunat”, i-au transmis internauții cântăreței.

Inna, despre lipsurile financiare de dinainte de a deveni celebră

Inna a fost întrebată, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro dacă s-a confruntat vreodată cu lipsurile financiare înainte de a cunoaște celebritatea.”Nu neapărat lipsuri, dar cu siguranţă nu îmi permiteam multe dintre lucrurile de care astăzi mă pot bucura. Multe situaţii au fost dificile, dar m-au făcut mai ambiţioasă, mai perseverentă şi mai dornică să mă autodepăşesc. Toţi banii pe care i-am făcut din muzică au fost reinvestiţi în muzică”, a mărturisit artista.
Vedeta a afirmat că i-a plăcut de mică să fie în centrul atenției și susținea concerte pentru prietenii și vecinii de la bloc. ”Am avut o adolescenţă frumoasă, cu multe experienţe frumoase, cu prietenii care s-au păstrat şi până în ziua de astăzi şi cu multă muzică. Eram foarte energică, băieţoasă, nu stăteam locului o clipă. Dădeam concerte prietenilor şi vecinilor la bloc. Îmi plăcea să fiu în centrul atenţiei de mică”, a mai spus Inna.
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR