Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO. Inna, în cel mai sexy costum de baie. Bruneta arată foarte HOT

Inna se pozează în ipostaze din ce în ce mai îndrăznețe. Artista și-a etalat trupul perfect. Vedeta a postat mai multe imagini în care apare în cel mai sexy costum de baie. Comentariile n-au întârziat să apară: ”Bună, fată frumoasă!”, ”Ești atât de frumoasă!”, i-au scris fanii.

 

Inna a devenit una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Artista este cunoscută în întreaga lume. Inna a lansat cel mai recent single lansat „UP” în colaborare cu Sean Paul, iar piesa a ajuns pe locul 1 pe radio în Rusia, Polonia, Bulgaria, Lituania şi România, iar pe Shazam Global Chart este în trending în peste 15 ţări, cu peste 1 milion de shazams.

Vedeta are un corp tonifiat și emană senzualitate prin toți porii. Recent, cântăreața a publicat câteva imagini sexy pe contul ei de Instagram, iar oamenii au reacționat imediat. Îmbrăcată într-un costum de baie, Inna a aprins  imaginația tuturor. Decupajele  i-au lăsat la vedere abdomenul perfect lucrat.

”Ești atât de frumoasă!”

”Hei”, a scris ea în dreptul fotografiilor.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Comentariile n-au întârziat să apară: ”Bună, fată frumoasă!”, ”Ești atât de frumoasă!”.

Ce dietă urmează vedeta

Vedeta are mare grijă de fizicul ei. Se antrenează constat, iar la capitolul alimentație, are un meniu special. Solista a preferat să renunțe la carne și la produsele de origine animală, fiind adepta unei alimentații vegane.

„Eu mă simt foarte bine cu mine însămi, am grijă de mine, de ceva timp fac antrenamente cu Florin Cujbă, merg și la masaje anticelulitice, am grijă de tenul meu, mănânc vegan, dorm cât de mult pot și încerc să fiu mereu odihnită. Sunt momente în care aș spune că sunt nesigură, nu neapărat că nu mă simt bine în pielea mea, dar sunt mai degrabă mood-uri trecătoare. Reușesc să rămân echilibrată făcând toate lucrurile pe care le-am menționat, dar și petrecând timp de calitate cu oameni dragi mie”, a povestit Inna.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat