Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO. Inna, cu sânii la vedere. ”Nu cred că aceasta este aceeași Inna pe care o cunosc!”. Cum s-a pozat vedeta

Inna a găsit soluția perfectă pentru o primăvară „incendiară”. Solista și-a etalat formele sale sexy, mai exact bustul voluptos. Artista s-a afișat cu sânii la vedere pe Internet! ”Nu cred că aceasta este aceeași INNA pe care o cunosc!”; ”Îmi place mai mult părul tău natural”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Inna este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Frumoasa artistă a devenit cunoscută în întreaga lume. Inna este „cel mai bun produs muzical de export al României”. Inna a lansat cel mai recent single lansat „UP” în colaborare cu Sean Paul, iar piesa a ajuns pe locul 1 pe radio în Rusia, Polonia, Bulgaria, Lituania şi România, iar pe Shazam Global Chart este în trending în peste 15 ţări, cu peste 1 milion de shazams.

Innei a reușit să facă furori pe Instagram, după ce artista a publicat imagini extrem de sexy.

Inna și-a schimbat look-ul

Solista și-a impresionat fanii, dar și pe internauți ei din mediul online cu o ținută extrem de sexy. Însă, vedeta a impresionat și prin schimbarea look-ului, Artista a purtat o perucă blondă.

Solista a primit peste 40.000 de like-uri și de aprecieri, din partea internauților:

”Nu cred că aceasta este aceeași INNA pe care o cunosc”

”Nu cred că aceasta este aceeași INNA pe care o cunosc!”; ”Îmi place mai mult părul tău natural”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Pentru Inna, extravaganțele înseamnă vacanțe speciale, în locații deosebite. Inna iși permite orice extravaganță, de la vacanțe luxoase până la haine de mii de euro.

”Cred că extravaganță poate însemna ceva diferit pentru fiecare dintre noi. Sunt momente în care mă răsfăț cu anumite lucruri sau vacanțe aparte, dar nu fac acest lucru des. Sunt destul de echilibrată din acest punct de vedere. Banii îi investesc în proiectul INNA și în casa de discuri Global Records, unde sunt partener”, a spus Inna pentru VIVA!.

Inna, cel mai bogat artist din România

Potrivit CelebrityNetWorth, Inna ocupă un loc foarte bun în topul celor mai bogate vedete din lume.  Solista are o avere de 20 de milioane de dolari. Elena Alexandra Apostoleanu este singura cântăreață din România care are o avere de peste 15 milioane de dolari.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR