Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Inna, apariție de infarct. Cum s-a lăsat pozată

Inna este mai incitantă ca niciodată. Artista, în vârstă de 35 de ani, a făcut ravagii în mediul online cu cea mai recentă fotografie pe care a dat-o publicității. Cântăreața a pozat pe o canapea, acoperindu-și trupul doar cu o pernă.  Imediat după ce vedeta a postat fotografia respectivă aau apărut și comentariile fanilor.Inna s-a lăsat fotografiată într-o ipostază plină de senzualitate.Cântăreața a pozat dezbrăcată, așezată pe o canapea, cu un picior ridic în sus, acoperindu-și trupul doar cu o pernă.

Inna, apariție de infarct. A primit zeci de mii de like-uri

Ipostaza în care s-a lăsat fotografiată Inna a fost pe placul internauților, care au dat like după like, postarea primit zeci de mii de aprecieri.


De asemenea, Inna a primit și numeroase mesaje în mediul online: ”Arată precum regina Cleopatra”, ”Ce frumoasă ești, Inna!”, ”Frumoasă, minunatp, sexy, femeie adevărată”, ”Superbă”, ”Flebețea mea”, ”Minunată”, ”Arată-ne mai mult”, ”Foaerte frumoasă”, ”Cool”, ”Foarte frumoasă”.

Inna, despre întâmplările inedite din turnee

Inna a explicat, într-un interviu, că la un moment dat i-au fost pierdute bagajele, astfel că a fost nevoită să improvizeze ținuta pentru show-ul la care urma să cânte.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”În general în turneu, deşi este obositor, ne şi distrăm foarte mult şi avem tot felul de situaţii, şi funny, dar şi dificile. Odată, ne-au fost pierdute bagajele şi nu am reuşit să rezolvăm problema până la concert, aşa că a trebuit să improvizez ţinuta de scenă. De când s-a întâmplat acest lucru, mereu am în bagajul de mână esenţialul pentru show!”, a dezvăluit vedeta.

Artista a vorbit și despre artiștii internaționali pe care i-a cunoscut de-a lungul anilor. ”Într-adevăr, am avut ocazia să cunosc mulţi artişti internaţionali, pe care o lume întreagă îi admiră. Jay-Z mi se pare un artist şi un om extraordinar, la fel şi Miguel, Will I Am sau Sean Paul, Pitbull, J Balvin. Nu m-a dezamăgit niciun artist din cei pe care i-am cunoscut. Sunt oameni extraordinary, care şi-au construit cariere uriaşe şi s-au menţinut la un super nivel, ceea ce nu e deloc uşor”, a mai spus ea.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR