Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Giulia Anghelescu, topless. ”Nu-mi pasă ce cred alții despre mine”

Cântăreața Giulia Anghelescu este total lipsită de inhibiții. Aceasta a pozat fără sutien, într-o ipostază extrem de provocatoare.

Giulia Anghelescu a postat, pe contul său de Instagram o fotografie în care apare topless, artista fiind extrem de provocatoare. ”Nu-mi pasă ce cred alții despre mine. Alegerile mele, greșelile mele, lecțiile mele; nu e treaba nimănui. Îmi trăiesc viața după propriile mele reguli”, este mesajul care apare în dreptul imaginii cu Giulia Anghelescu topless.

Postarea cântăreței a adunat mii de like-uri, dar și numeroase comentarii. ”Arăți demențial”, ”Superbă”, ”Bună rău”, ”Ce frumoasă și sexy ești”, ”Vis”, ”Divină”, ”Formidabilă”, au complimentat-o internauții pe Giulia Anghelescu.

Giulia Anghelescu a aniversat opt ani de căsnicie anul trecut

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Cântăreața Giulia Anghelescu a aniversat în luna iunie a anului trecut opt ani de mariaj alături de Vlad Huidu, fratele prezentatorului de televiziune Șerban Huidu.

Giulia Anghelescu are o familie minunată. Este căsătorită cu Vlad Huidu și au împreună doi copii simpatici, o fetiță, pe nume Sabina Antonia, și un băiețel, pe nume Eduard Mikael. Giulia Anghelescu a povestit într-un  interviu cum l-a cunoscut pe cel care i-a devenit soț, Vlad Huidu.

”Ne-am cunoscut la o emisiune tv. El era operator, eu eram invitată. Nu a fost nicidecum dragoste la prima vedere sau ceva, dar am simţit că vreau să îl invit la petrecerea de ziua mea din acel an. A venit, am vorbit şi de atunci am rămas amici. A fost tare greu să ajungem unde suntem azi, dar cred că toate s-au întâmplat cu un scop. Ne-am pierdut, ne-am regăsit, ne-am certat, ne-am iubit. Mulţi nu au fost de acord cu relaţia noastră. Prietenii lui, familia lui, toţi credeau că pentru mine va fi doar un moft, iar eu m-am chinuit ani la rând să le demonstrez că nu era aşa”, dezvăluia vedeta.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat