Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO. Fiica Andreei Esca, răvășitoare în vacanța din Maldive. Cum s-a fotografiat Alexia Eram

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, se află în aceste momente într-o vacanță de vis, în insulele Maldive. Ea nu a plecat alături de partenerul său, Mario Fresh, ci însoțită de alte două vloggerițe, Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Adolescenta se distrează de minune și se bucură de vremea superbă și de peisajele care te lasă fără cuvinte. În plus, și-a ținut fanii la curent cu toate noutățile din Maldive.

Fiica Andreei Esca, din ce în ce mai sexy

Pe contul ei personal de Instagram, fiica prezentatoarei tv a postat și câteva imagini incendiare cu ea în costum de baie.

Ipostazele sexy în care s-a fotografiat nu au fost trecute atât de ușor cu vederea de prietenii virtuali. Tânăra arată incredibil de bine după ce a slăbit enorm. Alexia Eram s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie minuscul, arătându-le tuturor ce iubită senzuală are Mario Fresh.

Ce spunea Andreea Esca despre fiica sa

În data de 31 august 2020, Alexia Eram, fiica celebrei prezentatoare a jurnalului de știri de la Pro TV, Andreea Esca, a împlinit 20 de ani. Într-un text scris pentru alistmagazine.ro, Andreea Esca a făcut mărturisiri despre fiica sa.

”Abia astăzi m-am panicat! Nu alaltăieri, când a fost ziua mea! Alexia împlinește 20 de ani! Deci e imposibil ca și eu să am tot 20. Și nici 34 nu pot să am, că nu am avut-o la 14 ani… Deci am mai mult de atât. Mai mult de atât înseamnă mult…Și da, știu încurajările de tipul nu contează vârsta din buletin, dar azi m-a izbit realitatea.

Nu, desigur, această revelație târzie nu mă va face să cântăresc de două ori dacă să mă duc la vreun party, dar recunosc că m-a zguduit un pic. Pentru că eu trăiesc cu mine zilnic, îmbătrânim împreună cu ridurile aferente și kilogramele de rigoare, cu dubiile și problemele ce trebuie rezolvate, și știm că avem doi copii. Doar că acum, unul dintre “cei mici” apare cu o vârstă din asta … și nu eram pregătite. Parcă până la 20 încă mai sună a “copilul meu”. Acum nu știu cum să zic? Fata mea? Și cum să mă repozitionez față de fetița aceea zglobie cu ochi albaștri care mi-a schimbat universul când a venit pe lume?”, a scris Andreea Esca, pe rețelele de socializare.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR