Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO EXCLUSIV / Medicul Șerban Brădișteanu, la cumpărături. El a stat liniștit în mașină, însoțitoarea a alergat peste tot

Medicul Șerban Brădișteanu a fost surprins de paparazzi Tacataca la cumpărături. Acesta nu s-a dat deloc jos din mașină, așteptând ca însoțitoarea sa să facă aprovizionarea.

Zilele trecute, medicul Șerban Brădișteanu a ieșit la shopping la un hipermarket, însoțit de o tânără. Paparazzi Tacataca l-au surprins pe aacesta în parcarea hipermarketului. Medicul nu s-a dat nicio secundă jos din mașină, preferând să o lase pe însoțitoarea sa să alerge peste tot pentru cele necesare. Cât a așteptat-o în mașină pe tânăra respectivă, medicul Șerban Brădișteanu și-a făcut de lucru cu telefonul mobil, iar ulterior a fost extrem de atent la ce se întâmpla în parcare, în jurul său.

Tânăra care l-a însoțit pe medicul Șerban Brădișteanu la shopping a mers în magazine echipa regulamentar, cu mască de protecție. După ce a cumpărat ce avea nevoie, aceasta s-a întors la mașină, în parcare. Nici atunci medicul nu s-a dat jos din bolid. Tânăra a urcat imediat alături de Șerban Brădișteanu, și-a dat masca jos și au început să discute, extrem de concentrați. După câteva minute, medicul Șerban Brădișteanu și cea cu care a mers la cumpărături au decis să plece, văzându-și mai departe de drum.

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

 

Cine este Șerban Brădișteanu

Șerban Brădișteanu, în vârstă de 69 de ani, este un cunoscut medic chirurug.

A absolvit Institutul de Medicină din Cluj în anul 1978, după care a obținut repartiție la spitalul județean din Târgu Mureș. Acolo a devenit în anul 1991 medic primar în chirurgie cardiovasculară. În anul 1995, Șerban Brădișteanu  a plecat la Timișoara, iar apoi la București.

În data de 25 octombrie 1999, Șerban Brădișteanu a condus la Spitalul de Urgență Floreasca echipa de medici care a realizat primul transplant de cord efectuat în România. În legislatura 2000-2004, Șerban Brădișteanu a fost senator de Vâlcea din partea PSD.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR