Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO EXCLUSIV / Larisa Iordache, transformată de operațiile estetice! Cum arată acum campioana europeană

Larisa Iordache, campioana europeană la gimnastică, a fost criticată de-a lungul timpului pentru că a ales să-și facă mai multe intervenții estetice care au schimbat-o total. 

În ultimii ani, Larisa Iordache a apelat la intervențiile estetice pentru că a considerat că are nevoie de îmbunătățiri. Din nefericire, aceste ‘îmbunătățiri’ au făcut-o să pară de nerecunoscut acum.

Larisa Iordache, de nerecunoscut după intervențiile făcute la nivelul feței

Gimnasta a fost surprinsă de paparazzi TACATACA în timp ce ieșea dintr-un salon de înfrumusețare din Capitală. Se pare că tânăra a dorit să-și mai retușeze sprâncenele pentru a arăta cât mai bine. După o astfel de procedură, era musai să-și facă și câteva fotografii.

În drum spre locul unde își parcase mașina, Larisa Iordache și-a făcut câteva selfie-uri, mândră de noul aspect. Cu siguranță, imaginile vor ajunge pe rețelele de socializare, acolo unde Larisa este destul de activă.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

În urmă cu ceva timp, gimnasta mărturisea că nu este obligată să dea socoteală nimănui în ceea ce privește deciziile din viața ei, iar dacă va considera că va mai avea nevoie de intervenții estetice, va apela la ele fără să stea prea mult pe gânduri.

„Cred că este vorba despre buzele mele pentru că am întâlnit foarte multe critici în ultima perioadă de când mi-am pus un pic de acid hialuronic în buze. Este un subiect despre care îmi doream să discut. Fiecare om face ce vrea cu corpul lui. Nu vă mai canalizați pe critici! Dacă nu-ți place, nu te uiți, nu urmărești. Eu nu am timp să critic pe nimeni pentru că mă canalizez pe viața mea.Sunt alegerile mele, este corpul meu și atâta timp cât o fac cu bun simț, cred că este foarte ok. Mă concentrez și îmi fac viața mea așa cum vreau”, spunea Larisa Iordache, anul trecut.

Larisa Iordache este medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană. S-a antrenat la Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva” iar mai apoi a ajuns la lotul olimpic de la Izvorani.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR