Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO EXCLUSIV. Cu ce își ocupă timpul Ilan Laufer de când soția lui a ieșit din spital!

Ilan Laufer poate răsufla ușurat după ce soția lui, Alina Laufer, a fost externată din maternitatea Giulești. Blondina a stat sub supraveghere medicală mai bine de o lună în spital, după ce a născut gemeni. 

Ilan Laufer a fost cel care a anunțat pe rețelele de socializare că partenera lui a ieșit, în sfârșit, din spital, și a ajuns acasă cu bebelușii. Vedeta a născut prematur gemenii, care au fost imediat puși în incubator, motiv pentru care a fost nevoită să rămână internată.

Ilan Laufer se ocupă mult mai mult de afaceri

”Băiețelul are nevoie de ajutor din partea medicilor. El nu s-a adaptat la mediul extern. Astăzi deja e ceva mai bine. Plutesc, e o minune să-ți vezi copiii luptând pentru viață. Nu voi părăsi spitalul până când ei nu vor fi în siguranță.

Nu plec nici bătută acasă, nu am cum să-mi părăsesc puișorii. Jumătate de oră stau alături de ei, le spun să lupte. Când vezi copii prematuri te înduioșezi, sunt niște mici luptători. Doamna doctor a zis să am răbadare. O să-i scoatem de aici, mari și frumoși”, declara Alina Laufer.

Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Acum că totul a revenit la normal, iar Alina Laufer a ajuns acasă, soțul ei se poate ocupa liniștit de afacerile sale. Ilan Laufer a fost fotografiat de paparazzi TACATACA la o întâlnire de afaceri. Soțul Alinei Laufer părea destul de relaxat și a stat minute în șir de vorbă cu un prieten, la o terasă din Capitală, semn că nu și-a neglijat deloc îndatoririle pe care le avea.

Ilan Laufer este cunoscut din postura de fondator al companiei Retail Group, dar şi pentru că a intermediat aducerea brandului H&M în România. Deși a fost plecat câțiva ani în America, el s-a întors definitiv în 2020 în România, alături de soția lui.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR