Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO EXCLUSIV / Cătălin Cazacu are mare lipici la femei frumoase! Fostul concurent de la Exatlon nu scapă de admiratoare oriunde ar merge

Cătălin Cazacu este oficial un bărbat singur, dar nu duce lipsă de admiratoare! Fostul concurent de la Exatlon a fost implicat în mai multe scandaluri cu femei celebre de la noi, însă acest lucru nu îl împiedică să facă cuceriri pe bandă rulantă. Cu toate că nu are milioane în conturi, nici bolid de lux la scară, Cătălin Cazacu atrage femeile ca muştele la miere.

Cunoscutul motociclist a fost fotografiat pe litoralul românesc, într-un club de fițe din Mamaia, în timp ce era asaltat de două domnișoare dornice să stea de vorbă cu el. Când l-au văzut, tinerele aproape că au sărit pe el, pupându-l și îmbrățișându-l de mama focului.

Are mare atracție la femei

Degeaba a încercat Cătălin Cazacu să scape din ‘ghearele’ fetelor, căci l-au acaparat cu totul și nici că i-au mai dat drumul. A urmat apoi o serie de gesturi afectuoase din partea amândurora pentru prezentatorul tv, deși el a dat de înțeles că nu prea are chef de stat la taclale. În cele din urmă, Cazacu a reușit cu greu să se sustragă din discuție și a dat bir cu fugiții printre ceilalți petrecăreți.

Și-a înșelat fostele iubite

Prin patul lui Cătălin Cazacu, vedeta postului Kanal D, au trecut mai multe vedete din showbiz, printre care Denisa din trupa ‘Bambi’, designerul Maria Simion, solista Emilia Mușală, dar și fotomodelul Ana Roman.

Ana Roman și Cătălin Cazacu, pe vremea când formau un cuplu fericit

Una dintre fostele lui partenere, Ana Roman, mărturisea că acestuia îi plac fetele cuminți, pe care le modelează după placul lui. Cătălin Cazacu a înșelat-o pe Ana cu Claudia Pavel, alias Cream.

Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

‘Probabil are instabilitatea asta emoțională până își găsește liniștea. Cătălin are gusturi bune la femei, dânsul știe cel mai bine ce îl face fericit, nu cred că el caută doar frumusețe. Lui îi plac fetele cuminți, după care le modelează după cum vrea el, știe să facă asta. Este un bărbat foarte subtil și te face în așa fel încât tu ca femeie să fii pe placul lui’, spunea Ana Roman.

A avut o relație amoroasă și cu Brigitte Sfăt

În vara lui 2018, Brigitte Sfăt recunoștea că l-a înșelat pe Ilie Năstase cu Cătălin Cazacu. Cei doi au avut o relație de scurtă durată în 2017, după ce ea a luat o pauză în căsnicia cu Ilie Năstase

‘Brigitte l-a cunoscut prin februarie-martie pe Cătălin. Pot să spun că l-a iubit foarte mult, pentru că este un suflet foarte bun, sensibil, protector, iar ea avea nevoie de acest «tratament» în perioada respectivă. După ce stai ani întregi cu Ilie, care te jignește în toate chipurile și te rănește, ai nevoie de cineva care să te trateze că pe o prințesă. Cam asta a făcut Cazacu, și de-aia trag femeile la el.

Se întreabă toate de ce sar femeile pe el, că nu e vreun milionar și nici vreun frumos. Uite, pentru că e un tip care încă mai ştie ce sunt sentimentele, în lumea bărbaților dominată de material și interese. Idila lor a ținut până în mai, anul trecut, și se vedeau pe ascuns. La un moment dat, ea s-a împăcat cu Ilie și a rărit-o cu Cătălin. Prietenele ei știau de această relație’, mărturiseau apropiații brunetei pentru Click!

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR