Categorii: Știri Stiri Romania

FOTO EXCLUSIV / Alexandru Mățan, distracție de zile mari cu iubita pe litoral. Fotbalistul de la FC Voluntari se iubește cu o blondă superbă

Alexandru Mățan, mijlocașul de 20 de ani împrumutat de Viitorul la FC Voluntari, s-a distrat de minune cu iubita lui pe litoralul românesc.

Fotbalistul, cunoscut ca și cel mai scund jucător din Liga 1, se iubește de ceva timp cu Elena Livadariu, o superbă blondă, iar majoritatea timpului și-l petrec împreună.

Alexandru Mățan și-a dus iubita la fițe

Weekend-ul trecut, Alexandru Mățan și-a dus partenera într-un club de fițe din stațiunea Mamaia. Cei doi au fost surprinși de paparazzii TACATACA în timp ce dansau de mama focului. Alexandru Mățan nu a scăpat-o din ochi nicio clipă pe frumoasa Elena și a stat numai ‘lipit’ de ea. Deși se distrau unul în compania celuilalt, amorezii nu au schimbat nicio vorbă.

În urmă cu trei ani, Alexandru Mățan a fost surprins în compania artistei Nicole Cherry. Întrebat dacă este iubita lui, Alex a ezitat să răspundă, lăsând loc de interpretări.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Alexandru Mățan este unul dintre liderii generației sale, pe postul de mijlocaș ofensiv. Colegii lui l-au comparat de nenumărate ori cu celebrul Paulo Dybala de la Juventus. Înainte de a ajunge la FC Voluntari, Alex Mățan a jucat la Viitorul și Jiul Petroșani.

S-a accidentat pe teren

Alexandru Mățan a început să joace fotbal la vârsta de doar șapte ani. Potrivit publicației de specialitate Transfermarkt, cota lui Mățan este de 400.000 de euro.

‘Alex și-a dorit foarte mult să meargă la fotbal, iar noi, părinții, l-am susținut și l-am dus la Jiul, prin Marius Codescu. Copilul avea șapte ani și o mare pasiune pentru fotbal. Când a început să meargă la un an de zile, ne-a lăsat de mână și a plecat după o minge’, povestea tatăl jucătorului, Ilie Mățan.

În urmă cu o lună, la meciul Dinamo – Voluntari, Alexandru Mățan a fost scos cu targa de pe teren, după ce dinamovistul Filip l-a lovit cu genunchiul în zona rinichilor.

Cu toate că a primit îngrijiri medicale direct pe teren, Alexandru Mățan a încercat să mai joace, dar nu a putut din cauza durerii și s-a prăbușit din nou pe gazon.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR