Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO EXCLUSIV. Adrian Nartea, extrem de atent la nevoile soției însărcinate. Ce a făcut actorul din ‘Vlad’

Adrian Nartea, actorul principal din serialul ‘Vlad’, este un bărbat extrem de atent, mai ales că acum soția lui, Alina Ferinceac, este însărcinată pentru a doua oară. Cei doi formează un cuplu stabil de mai bine de 10 ani. 

Adrian Nartea urmează să devină din nou tătic! Simpaticul actor din ‘Vlad’ a anunțat, în urmă cu o lună, că partenera lui, fostul manechin Alina Ferinceac, este gravidă în cinci luni. Cei doi mai împreună o fetiță, pe Mara, care are aproape 5 ani.

Adrian Nartea și soția lui, un cuplu de excepție

Alina Ferinceac este însărcinată tot cu o fetiță, o surioară pentru micuța Mara, chiar dacă fericitul viitor tătic a dezvăluit că ‘runda’ aceasta ar fi vrut să vadă cum e să fii și părinte de băiețel.

Ne-a surprins vestea că vom mai avea un copil, dar ne doream atât noi, cât și Mara. Vom avea o fetiță și va sosi în viața noastră undeva în martie. Ne-am gandit și la nume deja, noi avem o variantă, Mara are alta variantă. Încă negociem cu ea acum, nu ne-am decis’, a spus actorul, la emisiunea ‘La Măruță’.

Adrian Nartea și soția lui sunt la fel de îndrăgostiți ca-n prima zi și sunt de nedespărțit. Cei doi soți au fost surprinși de paparazzi TACATACA, alături de fiica lor, în timp ce ieșeau din incinta unei clădiri din Capitală.

BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Soția actorului, o gravidă activă

Ca un soț grijuliu ce este, Adi Nartea a fost atent la soția lui însărcinată, căreia i-a deschis chiar și portiera mașinii pentru a se urca, împreună cu fiica lor. De remarcat că Alina, soția actorului, arată extrem de bine, deși este gravidă pentru a doua oară. Cu toate că era îmbrăcată total în negru, Alinei i se zărea burtica de gravidă.

Povestea de iubire dintre Adrian și Alina este una extrem de frumoasă! Actorul a cerut-o în căsătorie pe soția sa într-un mod inedit. El a invitat-o la o cofetărie cu ocazia zilei de Valentine’s Day și i-a scris cererea pe o prăjitură de ciocolată.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
Renault lansează SUV-ul care va pune probleme DACIEI DUSTER - VIDEO