Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO. Emily Burghelea s-a măritat! Cum a arătat fosta asistentă tv în ziua cea mare

Fosta asistentă tv, Emily Burghelea, s-a măritat! Blondina s-a cununat civil și religios cu iubitul ei misterios, Andrei. 

Emily Burghelea a făcut pasul cel mare! Fosta vedetă i-a uimit pe toți după ce a publicat primele imagini de la cununia religioasă pe rețelele de socializare. Fosta asistentă tv de la Antena 1 a strălucit în ziua cea mare. Din cauza emoțiilor, blondina a plâns în biserică.

‘Cred ca acestea sunt cele mai expresive fotografii pe care le-am facut vreodata. Slujba a fost dumnezeiasca, nu m-am putut opri din plans iar sentimentele traite nu se pot compara cu nimic. O combinatie de o profunzime nemaiintalnita’, a scris Emily Burghelea, pe Instagram.

Emily Burghelea s-a cununat religios

Din ultimele story-uri făcute pe Instagram, blondina apare cu un buchet de flori în mână, iar iubitul ei în costum elegant. Pentru cea mai frumoasă zi din viața sa, Emily Burghelea a purtat o rochie albă, cu dantelă, la care a asortat un buchet de flori albe.

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Emily Burghelea a primit inelul de logodnă în direct la ‘Teo Show’. Inelul a fost unul scump pe care tânăra și-l dorea cu ardoare.

Andrei i-a pus marea întrebare lui Emily, iar aceasta a acceptat să îi devină soție. „Am avut foarte mari emoții, nu le pot exprima nici acum”, a mărturisit Andrei.

Ce inel de logodnă a primit

Bijuteria pe care Emily Burghelea a primit-o de la logodnicul ei, Andrei, este de la Cartier și a costat aproximativ 15.000 de euro, relatează Wowbiz.ro.

Imediat după ce a fost cerută în căsătorie, Emily Burghelea a transmis un mesaj pe contul său de Instagram. ”Si da…. am zis DA! ? Urmeaza vlog pe youtube cu toate detaliile. Inca sunt in stare de soc. Nu ma asteptam NICIODATA sa intre in DIRECT. A fost fantastic. A organizat totul extrem de bine. Mi-a luat cel mai frumos inel, mi-a facut cea mai frumoasa surpriza… iar eu…. Eu i-am facut instagram, cu sau fara voia lui. ??‍♀️ Mi-a zis ca o sa ma filmeze in cele mai DUBIOASE ipostaze. Am zis ca glumeste. Nu glumea. Suntem la restaurant si in 30 de minute a pus 10 story-uri cu mine. Oare o sa regret asta mai tarziu?! ? Nu stiu… dar… ce stiu sigur este ca nu voi regreta ca am zis DA. Te iubesc mult, bai! ❤️?”, a scris Emily Burghelea în mediul online.

FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”