Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Diana Matei, despre operațiile estetice. ”Cred că la un moment dat voi apela și eu la botox sau la acid hialuronic”

Cântăreața Diana Matei, în vârstă de 40 de ani, este una dintre cele mai frumoase apariții din peisajul showbiz-ului autohton. Este frumoasă și are un trup care atrage toate privirile. Artista a explicat cum se menține în formă, dar a vorbit și despre eventualitatea de a recurge la intervenții de ordin estetic. ”Cred că la un moment dat voi apela și eu la botox sau la acid hialuronic”, a spus vedeta.

Diana Matei este o cunoscută cântăreață, dar și prezentatoarea TV. Este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena artistică din România. Diana Matei formează un cuplu cu Marian Cleante, atât pe scenă, cât și în viața personală, de foarte mulți ani. Artista, care este într-o formă fizică de invidiat, a explicat, pentru click.ro, ce face pentru a se menține în formă. Diana Matei a dezvăluit că are 57-58 de kilograme. ”Am fost un copil robust de mică și lupta mea cu greutatea a fost dintotdeauna. De când mă știu am tot ținut diete, regimuri, fel de fel de chestii, unele controlate, altele mai puțin controlate, fluctuații de greutate. Cumva, după multe regimuri și multe decizii prost luate, am ajuns la concluzia că singura variantă ca să îți menții greutatea înseamnă o alimentație corectă, pe termen lung, un mod de viață foarte sănătos”, a declarat cântăreața.

”Fac mișcare, fac sport, am o viață oricum ocupată. Sunt mămică full time, sunt soție, sunt artist și programul meu este extrem de încărcat. Încerc să îmi organizez programul de masă, încerc să îmi organizez programul prin care mă bucur și eu de un răsfăț, de o împachetare, de un tratament anticelulitic, programul cu sala. Încerc să merg la sală de 3 ori pe săptămână, uneori reușesc, alteori nu reușesc, depinde, nu e neapărat o constantă extraordinar de mare în treaba asta, dar am încercat să îmi fac o rutină și să compensez în perioadele mai puțin aglomerate, să compensez ce nu am făcut în perioadele în care am fost absentă la sală. Îmi place să îmi fac măști naturale și fel de fel de mici răsfățuri”, a mai spus aceasta.

Diana Matei, despre operațiile estetice. ”Nu știu dacă îmi va fi ușor să o fac, dar probabil că la un moment dat o să trebuiască și o să apelez la așa ceva”

Diana Matei a mărturisit că nu este împotriva intervențiilor estetice și că probabil și ea va apela la acestea atunci când va considera că are nevoie.

Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Nu aș putea să spun că sunt cu vehemență împotriva operațiilor estetice, pentru că eu cred că după o anumită vârstă, o femeie care ține foarte mult la felul cum arată, trebuie să aibă grijă de ea. Și, dacă există fel de fel de artificii pe care le poți folosi să îmbunătățească aspectul tău, o poți face. Ideea este să fie totul controlat, de bun simt și să nu existe modificări atât de mari încât să te schimbe total. Cred că la un moment dat voi apela și eu la botox sau la acid hialuronic, cine știe, încă nu este cazul la mine. Eu am început să îmi fac mezoterapie, pe bază de vitamine, care cumva înlocuiesc crema de față, pentru că make-up-ul pus destul de des deshidratează tenul și atunci ai nevoie întotdeauna de adjuvant. Nu știu în ce sens și cum și de ce voi avea nevoie, cert este că mie mi-e foarte greu să mă obișnuiesc cu modificări. Nu știu dacă îmi va fi ușor să o fac, dar probabil că la un moment dat o să trebuiască și o să apelez la așa ceva, trebuie făcut cu măsură și bun simț”, a explicat artista.

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR