Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Delia, mai provocatoare ca niciodată! Cum s-a afișat vedeta în fața fanilor

Delia, în vârstă de 39 de ani, a făcut senație în mediul onlne cu o fotografie pe care a postat-o recent. Cântăreața a publicat, pe contul său de pe o rețea de socializare, o fotografie în care apare într-o ipostază provocatoare, îmbrăcată doar într-un body de culoare neagră care îi pune foarte bine în valoare formele. Reacțiile internauților au apărut imediat.

Delia s-a fotografiat purtând un body negru, care îi evidențiază posteriorul.

Imaginea plină de senzualitate a atras imediat atenția celor care p urmăresc pe artistă în mediul online.

Delia, mai provocatoare ca niciodată! ”Ești o zeiță”

„Superbă”, „Ești minunată”, „Ești uimitoare”, „Hai ca la asta nu ne așteptam. Ești de o frumusețe rară”, „Ești o zeiță”, ”Parca ar fi o felina salbatica ce ar trebui imblanzita”, ”O femeie superbă”, ”O dulceață, ca întotdeauna”, ”O frumusețe ca întotdeauna”, ”Adorabilă”, ”Atât de sexy”, ”Numărul unul”, ”Ești incredibila, senzuala și foarte frumoasa”, ”Da mama”, ”Bestie nebună ești”, ”Ești foarte frumoasă și foarte sexy”, ”Delia într-o nouă ipostază superbă”, ”Fierbinte”, sunt câteva dintre comentarile internauților.

Postarea Deliei a adunat peste 46.000 de aprecieri doar pe Instagram.

Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu

Delia Matache este una dintre cele mai de succes artiste de pe scena muzicală din România. Delia şi-a început cariera muzicală în 1999, cu trupa N&D. În perioada 1999-2003, când a făcut parte din formația N&D, a scos 4 albume, astfel cunoscând succesul la nivel național.După anul 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat numeroase albume. De-a lungul anilor, Delia a participat la diverse emisiuni de televiziune. În ultimii ani, Delia a fost  jurat în cadrul „X Factor” și ”iUmor”, emisiuni difuzate de postul de televiziune Antena 1. În plan personal,  Delia formează un cuplu cu Răzvan Munteanu, care îi este și manager, de zece ani, iar de opt ani sunt căsătoriți. Cei doi nu au copii.

Delia a dat detalii într-un interviu despre partenerul ei de viață. „E din alt material, e pe științe exacte. Ne completăm firesc, chiar dacă sună a clișeu. E o parte creativă, care sunt eu, și una cu calcule. Cel mai mult m-a ajutat faptul că am avut încredere și intuiția… eu să îmi dau seama că el are potențial pentru așa ceva, că atunci când ne-am cunoscut el nu făcea asta. Ușor-ușor am început să-mi dau seama că este extrem de talentat în treaba asta, în multe direcții. La un moment dat e un haos, nu înțeleg cum poate să țină pasul cu tot ce vrea să fac”, a afirmat ea.

„Este extrem de calm și de calculat și știe foarte multă informație, foarte multă istorie, nu există ceva să nu scrie, este incredibil. I-am zis hai să fim o echipă cumva, că în tine chiar am încredere. Suntem o familie și de aici… ”, a completat vedeta.

FOTO:  Facebook Delia; Instagram Delia

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important