Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Cum s-a fotografiat Laura Cosoi, însărcinată în cinci luni. Apariție spectaculoasă în vacanță!

Actrița Laura Cosoi, în vârstă de 40 de ani, a făcut publică o fotografie din timpul vacanței pe care a petrecut-o în Thailanda. Vedeta, care este însărcinată cu cel de-al treilea copil, a pozat la malul mării, acoperită doar de o frunză imensă. Internauții au reacționat imediat la vederea imaginii respective.

Laura Cosoi a petrecut o vacanță în Thailanda, alături de familia sa. vedeta este însărcinată cu cel de-al treilea copil, o fetiță.

Însărcinată în cinci luni, actrița a pozat pe plajă, acoperită doar de o frunză imensă. ”Ma simt in cea mai buna forma in care as putea fi ?#pregnancy #5monthsold #babygirl #40yearsold #blessed”, a notat vedeta în dreptul fotografiei.

Cum s-a fotografiat Laura Cosoi, însărcinată în cinci luni. Complimentată de fani

Imaginea postată de Laura Cosoi a fost foarte apreciată de fanii acesteia.

Vedeta a primit numeroase mesaje: ”Superbă”, ”Superb toty peisajul”, ”Mai este timp destul pentru inca 1..2 sarcini poate iese pâna la urma si un flăcău”, ”Pur și simplu….minunată!!”, ”Ce frumos!”, ”Femeie&mama superbă”, ”Parca joci in LAGUNA ALBASTRA! Frumusețe”, ”Radiezi de fericire! Si se simte bucuria in orice foto”, ”Cat ești de frumoasa!și ce energie emani!”, ”Ești o frumoasă”.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară în luna august a anului trecut, când a adus pe lume o fetiță care a primit numele Vera. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, împreună cu care mai are o fetiță, Rita. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind încărcinată cu cel de-al treilea copil.

Laura Cosoi a făcut declarații, într-un interviu pentru publicația Formula AS, despre soțul ei, Cosmin Curticăpean. ”Cosmin are atât de multe virtuți! Însă mai presus de toate sunt două, ambele la fel de puternice: credința lui în Dumnezeu și felul în care își prețuiește familia. Cosmin e un om foarte credincios, se roagă în fiecare seară… Am sesizat asta încă de la începutul relației noastre: că avem în comun iubirea de Dumnezeu. Ceea ce, firește, ne-a apropiat la nivel profund, sufletește și spiri­tual. Apoi, pe lumea asta, pentru Cosmin nu există ceva mai presus de noi, familia lui!”, a spus vedeta despre partenerul ei de viață.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”