Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Cum mai arată Beyonce de România, fosta iubită a lui Nicolae Guță. Nu mai e diva de altădată!

Beyonce de România a fost dintotdeauna o prezență super-sexy. În ultima perioadă de timp, fosta iubită a manelistului Nicolae Guță a ales să stea departe de lumina reflectoarelor.

În urmă cu ceva timp, Beyonce de România făcea furori cu aparițiile ei sexy. Acum, fosta iubită a lui Nicolae Guță a ales să stea departe de lumina reflectoarelor, devenind mult mai discretă cu viața sa personală. Aceasta dedică mare parte din timp fetiței pe care o are cu Nicolae Guță, Anais.


În ultima perioadă de timp, Beyonce s-a transformat și din punct de vedere fizic. Într-o filmare recentă, fosta iubită a lui Nicolae Guță apare fără machiaj și cu părul vâlvoi, departe de imaginea pe care o avea până de curând. În plus, se pare că aceasta a mai luat și în greutate.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Cu ce se ocupă Beyonce de România

Beyonce de România re o afacere care să îi permită să fie independentă și să îi asigure fiicei sale tot ce are nevoie. Aceasta a dechis un salon de înfrumusețare, chiar la ea acasă. Clientele pot merge acolo pentru a își pune unghii sau gene false.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR