Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO. Cum arată sora mai mică a lui Brigitte Pastramă. Blondina a împlinit 41 de ani

Brigitte Pastramă nu mai are nevoie de nicio prezentare. Puțini sunt cei care o știu și pe sora ei, Cristina. Cele două surori seamănă izbitor. Blondina face furori în mediul online cu aspectul său fizic.

Brigitte Pastramă are o sora mai mică, extrem de sexy. Blondina duce o viață de lux, alături de partenerul său.

Sora lui Brigitte Pastramă își etalează trupul de invidiat în cele mai ispititoare piese vestimentare.

Brigitte Pastramă, mesaj emoționant

Blonda sexy se mândrește cu bustul generos și o talia de invidiat. Cristina se relxează, alături de iubitul ei, în destinații precum Saint-Tropez, Cipru, Dubai, Portofino, Veneția și multe altele.  Aceasta este urmărită de peste 55.000 de urmăritori pe Instagram.

Brigitte Pastramă  i-a transmis un mesaj pe rețelele de socializare cu ocazia aniversării sale și a postat câteva fotografii cu aceasta.

”La mulți ani, surioara mea! Te iubesc!”, a scris Brigitte Pastramă pe rețelele de socializare.

Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de luni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Fanii au observat asemănarea izbitoare dintre cele două

„Două superbe! La mulți ani, azi și mereu!”, „La mulți ani! Sănătate multă, fericire și numai bucurii!”, „Frumoaselor! Ne lipsești Brigitte de pe micul ecran!” sau „La mulți ani binecuvântați!”, au fost doar câteva dintre comentariile internautilor.

Cristina Szeifert și Brigitte Patramă mai au o soră: mezina familiei, pe care o cheamă Gabriela. Ea locuiește în Timișoara, cu soțul iordanian și cu fiul lor.

Cu ce se ocupă Cristina

Cristina este expert de mașini de lux. Mai mult, sora lui Brigitte Pastramă conduce o afacere de succes, de aproape 15 ani, în Timișoara. Pe lângă ocupația sa principală, Cristina mai este pasionată și de artă și psihologie.

Cristina trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Alexandre, un elvețian stabilit în Londra, care lucrează în domeniul bancar.

“Iubitul meu m-a cerut deja de doi ani. Mi-a oferit un inel extrem de frumos. Am o relație extrem de apropiată cu familia lui, fac parte din familie deja. El mă întreabă zilnic când mă căsătoresc cu el. Va veni și timpul căsătoriei. Cred în căsătorie, doar că nu mă grăbesc”, a declarat Cristina Szeifert în cadrul unui interviu pentru protv.ro.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR