Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO | Cum arată Rona Hartner după ce a încheiat chimioterapia! Artista a concertat la București

Rona Hartner a concertat aseară la București, după ce a încheiat sesiunile de chimioterapie din Franța. Artista a debordat de energie și fanii s-au bucurat enorm. 

Diagnosticată anul acesta cu cancer de colon, Rona Hartner a demonstrat tuturor că este o luptătoare și că optimismul este de mare folos într-o astfel de cumpănă. 

Cum arată Rona Hartner după ce a încheiat chimioterapia

Aseară, artista a susținut primul concert după ce a terminat chimioterapia. Cu o energie debordantă, Rona a cântat și a dansat, molipsindu-i pe cei din jur cu bucuria ei. 

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Solista a avut parte, pe 5 octombrie, de un eveniment cât se poate de fericit. Rona s-a căsătorit cu francezul Herve Camilleri, cu care are o relație de mai mulți ani și care i-a stat alături și atunci când a fost diagnosticată cu cancer. 

„El m-a a văzut pe jumătate moartă la spital. M-a văzut cu chimioterapie. M-a văzut aproape paralizând în casă de la efectele secunde. M-a văzut de trei ori la un pas de moarte. A stat lânga mine și nu m-a văzut deloc vedetă, nu m-a văzut star, nu m-a văzut machiată. M-a văzut praf. M-a iubit și m-ar fi făcut să mă simt frumoasă și orice aș fi pățit din cauza acestei boli, el m-ar fi făcut să mă simt totuși o prințesă și o femeie frumoasă […] A trait un an sabatic cu mine și m-a suportat cu cel mai greu moment din viața mea și el a fost cu mine. Mi-a fost aproape”, a povestit Hartner. 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR