Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Cum arată Majda Aboulumosha în costum de baie. Show la piscină

Majda Aboulumosha a atras toate privirile după ce și-a făcut apariția în costum de baie la piscină.

Majda Aboulumosha a adunat o mulțime de aprecieri din partea fanilor săi de pe rețelele de socializare după ce a publicat mai multe fotografii în care apare în timp ce se bălăcește la piscină. Vedeta a atras imediat atenția cu fizicul său, în special cu bustul imresionant pe care îl are.

”Superbă”, ”Frumoasă”, ”Pur și simplu wow”, au complimentat-o admiratorii pe Majda.

Câți euro primește un român, la cules de sparanghel în Germania. Salariul este uriaș!
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde

Cine este Majda Aboulumosha

Pe Majda Aboulumosha, telespectatorii o știu de la numeroase show-uri TV la care a participat, dar și din postura de prezentatoare de televiziune. Vedeta a fost co-prezentatoarea lui Cristi Brancu la emisiunea ”Agenția VIP”, de la Antena 1, și a prezentat, alături de Andrei Ștefănescu, emisiunea ”Showbiz Report”, de la același post TV.

Majda este mama unei fetițe, pe care o crește singură. Este extrem de mândră de fetița ei, Jaqueline, și ar face orice pentru aceasta. A fost căsătorită cu tatăl fetiţei ei, cântăreţul J. Yolo, de care a divorţat.

”Dacă aș da timpul înapoi aș face lucrurile la fel, doar ca să te am în viața mea. Învăt atât de multe lucruri de la tine și tot ce-mi doresc e să fii mereu sănătoasă și să te bucuri de lucruri simple. Fac tot ce pot să-ți fiu mamă bună, prietenă și tot ce ai tu nevoie să-ți fiu.

M-ai făcut să descopăr în ochii tăi că pot să fiu eroină, m-ai făcut să mă simt puternică și gata să dărâm orice munte pentru tine, să tac atunci când e nevoie doar că să-ți fie ție bine și să mă lupt când e necesar, tu mami să fii propriul tău erou! Să cauți în inima ta plină de bunătate dorința de a fi fericită și de a sta departe de lucruri negative!

Te iubesc mai mult decât poți duce, copilul meu și o să fiu lângă tine chiar dacă vreodată nu o să ai nevoie de mine!”, spunea Majda recent despre fiica sa.

 

FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice „regele mezelurilor” de relație
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?