Categorii: Știri Stiri Romania

FOTO. Cum arată acum fiica cea mică a lui Corneliu Vadim Tudor! Jeni pozează numai în ipostaze incendiare

Corneliu Vadim Tudor a lăsat în urma sa două fiice, pe Lidia și Eugenia. Cele două tinere au fost dintotdeauna destul de diferite.

Fiica cea mare ale regretatului Vadim s-a orientat spre politică, în vreme ce fata mai mică, Eugenia, a decis să-și canalizeze atenția spre televiziune.

Eugenia, cunoscută drept Jeni, adoră să fie în centrul atenției și este destul de activă în mediul online. Pe rețelele de socializare, tânăra își etalează formele apetisante de la mama natură, arătând fanilor mai mult de cât este nevoie.

Jeni Vadim, total transformată

Jeni Vadim, în vârstă de 24 de ani, arată senzațional și îi place extrem de mult să fie în fața camerelor de filmat. Ea este absolventă a Facultății de Jurnalism, iar o bună perioadă de timp a fost reporter în cadrul unei emisiuni matinale.

Înainte de pandemia de coronavirus, Jeni era o împătimită a cluburilor de noapte din Capitală. Dintr-o adolescentă timidă, tânăra a devenit o femeie în toată regula. Fiica cea mică a lui Vadim nu se sfiește să poarte ținute nonconformiste și provocatoare chiar și în public.

Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Jeni Vadim, părăsită de iubit pentru Cristina Spătar

Pe plan amoros, fiica cea mică a lui Vadim nu prea a avut noroc. Jeni s-a iubit timp de patru ani cu Tibi Vărzaru, însă cei doi s-au despărțit după ce bărbatul a părăsit-o pentru Cristina Spătar. Revoltată de toată situația, Jeni l-a făcut praf pe fostul ei partener, în 2018.

‘E rusinos si penibil sa vorbesc despre relatia unui pusti de 22 ani si a unei femei care i-ar putea fi mama. Vreau ca numele de Vadim Tudor sa nu se mai asocieze cu asemenea persoane pentru ca nu ma reprezinta si am destule probleme de care sa-mi fac griji ca sa ma impiedic de ceva atat de minuscul.

Noi doi suntem despartiti din luna septembrie, eu am pus punct relatiei dar, in tot acest timp in care el işi construia relatia cu aceasta femeie, noi doi ne-am mai vazut, ba chiar a incercat sa se impace cu mine’, declara Eugenia Vadim Tudor pentru Cancan.ro.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR