Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Cum a reușit Ioana Ginghină să nu ia în greutate în vacanță. Arată foarte bine în costum de baie!

Actrița Ioana Ginghină, în vârstă de 43 de ani, arată foarte bine în costum de baie. vedeta se află în vacanță, de două săptămâni, împreună cu actualului ei iubit, Cristi Pitulice, și cu fiica ei, Ruxandra. Pe toată durata vacanței, Ioana Ginghină a reușit să nu ia în greutate și a dezvăluit ce reguli are pentru a nu acumula kilograme în plus.

Ioana Ginghină se bucură din plin de vacanță, alături de iubitul său și de fiica ei. Actrița își încântă fanii cu fotografii în care apare în costum de baie.

La 43 de ani, actrița are un trup bine tonifiat, cu forme foarte frumoase.

 

Cum a reușit Ioana Ginghină să nu ia în greutate în vacanță. Ce reguli respectă

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Ioana Ginghină le-a dezvăluit fanilor săi din mediul online că nu a luat în greutate pe perioada vacanței și a explicat de la ce reguli nu se abate pentru a nu acumula kilograme în plus.

”Deși sunt in vacanța de doua săptămâni, am reușit sa ma mentin la aceeași greutate. Nu este ușor credeți-ma! ??‍♀️ Colegii mei de vacanța mănâncă pe lângă mine zilnic înghețată.? Însă îmi este mai ușor sa ma abțin decât sa ma chinui la întoarcerea acasă cu diete. Secretul e simplu:
✔️Nu pâine. Cred ca am mâncat doua felii de pâine in doua săptămâni.
✔️Nu zahăr. N-am mâncat nimic dulce pana acum, dar o sa mănânc o înghețată săptămâna asta.
✔️Nu mănânc seara. Pentru ca bem in fiecare seara ceva alcool, nu mai mănânc absolut nimic la cina.
✔️Nu ronțăi între mese. Da, nimic între mese, doar câte un gin tonic si muuulta apa.
In rest mai fur câte un cartof prăjit din farfuria Ruxandrei și câte un calamar prăjit de la Cristi, dar cam atât.
Salata greceasca sa trăiască! ???”, a explicat Ioana Ginghină pe contul său de socializare.

Ioana Ginghină, pregătită pentru a treia căsătorie

Ioana Ginghină a fost căsătorită de două ori Prima oară, actrița a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol. După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice. Actrița a fost căsătorită de două ori și a mărturisit, într-un interviu pentru okmagazine.ro, că este pregătită pentru cea de-a treia căsătorie.  Ioana Ginghină a afirmat că actualul său iubit, Cristi Pitulice nu-și dorește o nuntă mare. ”Sincer îţi zic că am mai trecut o dată prin asta. Cu Alexandru n-am vrut nuntă neapărat, pentru că eu mai avusesem parte de aşa ceva, dar, cum el nu mai fusese însurat, am făcut-o. Cristi nu-și dorește o nuntă mare şi mă bucur. Poate prin septembrie o să facem nunta… Dar deocamdată ne facem planuri de vacanţă”, a declarat vedeta pentru sursa mai sus-menționată.

”E prima nuntă la care nu mă gândesc la formă, ci la fond. O să fie o nuntă cu câţiva prieteni în jurul nostru, cu familia şi cam atât…Nici nu mă gândesc la nuntă efectiv. Noi am făcut deja nişte investiţii importante împreună, am cumpărat pământul din jurul casei în care locuiesc. Eu cu Alexandru aveam o parte de teren şi cealaltă parte era a foştilor mei socri, iar la partaj cumpărasem partea lui Alexandru şi acum am cumpărat cu Cristi partea foştilor socri. Mi se pare mai important actul acesta decât cel de căsătorie, pentru că vrem să construim ceva împreună. Asta mi-a plăcut la Cristi – că a fost alături de mine de la început. În primul rând e o altfel de iubire, cea de la 40 de ani, când sunt mult mai matură şi apreciez lucrurile pe care le face el pentru mine, că-mi iubeşte copilul, că mă ajută mult cu Ruxi”, a adăugat actrița.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR