Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Cristina Șișcanu și-a etalat formele la plajă. E în vacanță la Saint-Tropez!

Cristina Șișcanu a plecat în vacanță alături de partenerul ei de viață, prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu. Cei doi au ales ca destinație Saint-Tropez. Aflată în vacanță, Cristina Șișcanu a postat, în mediul online, câteva fotografii de la plajă, în care apare în costum de baie. Imediat au apărut și comentariile celor care au văzut imaginile.

Aflată în vacanță cu soțul ei, Mădălin Ionescu, la Saint-Tropez, Cristina Șișcanu le-a arătat celor care o urmăresc în mediul online câteva fotografii de la plajă. Într-una, vedeta apare alături de partenerul ei de viață, iar în alte două Cristina Șișcanu s-a afișat singură, în costum de baie.

Cristina Șișcanu a ales un costum de baie cu imprimeu animal print, din două piese, care îi scoate în evidență atuurile fizice, în special decolteul generos.

Cristina Șișcanu și-a etalat formele la plajă. Ce i-au transmis internauții

Internauții au reacționat imediat ce au văzut fotografiile cu Cristina Șișcanu în costum de baie.

Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Super”, ”Ești naturală și asta e dovadă de b un simț”, Super frumoasă”, ”Frumos costumul și tu la fel”, ”Ce frumoasă ești!”, ”Frumoasă, naturală și decentă”, ”Ce bunăciune”, sunt mesajele primite de vedetă.

Ce spune Cristina Șișcanu despre câștigurile ei

Jurnalista Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșeșariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț. Cristina Șișcanu a mărturisit că partenerul ei de viață, Mădălin Ionescu, aduce mai mulți bani în casă. Însă, vedeta a explicat că și ea contribuie din plin la bugetul familiei sale.

”Mădălin a câștigat mai mult, pe undeva e firesc, dar pe de altă parte eu eu oricum sunt mai tânără cu 13 ani. El deja când noi ne-am cuplat avea o carieră, e foarte priceput și muncitor ș.a. (…) Eu eram foarte tânără (n.r. când s-au cunoscut), aveam un salariu mai mic, dar am avut aproape în permanență un venit și e acest lucru e cel mai important să fii independentă financiar! Nici sumele pe care le-am câștigat eu sau le câștig nu sunt de neglijat. Câștigurile mele se simt la bugetul familiei”, a spus Cirstina Șișcanu recent, la InstaStory.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?