Categorii: Emisiuni TV Kanal D Monden Vedete Romania

FOTO. Cristina Șișcanu, criticată dur la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’! Apariția ei a fost dezastruoasă. Ce ținută a ales să poarte soția lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu a fost criticată dur la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’! Ținuta soției lui Mădălin Ionescu a fost desființată de cei trei jurați. Din punctul lor de vedere, vedeta nu a înțeles foarte bine tema aleasă a show-ului de modă de la Kanal D. De asemenea, ea nu și-a postat ținuta respectivă pe rețelele de socializare, așa cum obișnuia să o facă până acum, cel mai probabil de teamă că fanii nu-i vor aprecia outfit-ul.

Cristina Șișcanu a fost desființată la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’

În ediția de vineri seară, 18 septembrie, Cristina Șișcanu a primit numai critici datorită ținutei sale, iar ea a părut deranjată de reproșurile facute de jurații de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, pe care i-a acuzat de favoritism. Aceasta consideră că Deea Codrea și Alexandra Ungureanu vor fi cele care vor ajunge în finala show-ului, pentru că cele două concurente sunt favorizate de juriu.

Cristina Șișcanu a ales să poarte o ținută formată dintr-un costum negru, cu inserții roz, la care a asortat o eșarfă colorată. Geanta verde a vedetei a inflamat mai mult spiritele, iar la adresa acesteia au curs numai critici dure.

‘Dacă zilele trecute te-am apreciat, astăzi nu te regăsesc. Nu-mi place geanta, nu-mi place cum îți vine. Îți face un alt trup, chiar și pe tv’, a început să o critice Cătălin Botezatu.

‘Ești slabă! Acest tip de costume nu vin bine pe tot felul de oameni. E o amestecătură. Nu prea ai reușit. Nu e prea bine astăzi, Cristina’, a declarat și Raluca Bădulescu.

De departe, Maurice Munteanu a fost cel mai critic cu privire la ținuta vedetei.

Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

‘Pe mine mă sperie faptul că tu ai creditat această ținută. Mă îngrijorează foarte tare. E nenorocire azi!’, a spus Maurice Munteanu.

Pentru gala ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ de sâmbătă seară, 19 septembrie, Cristina Șișcanu va apărea alături de soțul ei, Mădălin Ionescu, pentru a o susține. De data aceasta, vedeta a optat pentru o ținută all-white, extrem de decupată, care i-a lăsat la vedere picioarele, dar și bustul generos.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR