Categorii: Monden Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

FOTO. Cine este reprezentanta Spaniei la Eurovision. Chanel a dansat cu Shakira în 2010

Chanel Terrero Martínez, cunoscută și sub numele de Chanel, este reprezentanta Spaniei pentru Eurovision 2022 în acest an. Dar nu doar vocea ei impresionantă a furat spectacolul. Cântăreața și-a etalat posteriorul într-o ținută dezgolită, în timp ce și-a arătat flexibilitatea cu câteva mișcări de dans impresionante. Chanel a purtat un body foarte suplu.

Chanel Terrero  a obținut cel mai bun clasament pentru Spania din ultimii 17 ani. Chanel a convins juriul din majoritatea țărilor cu prestația sa. Au fost doar cinci care nu au oferit puncte Spaniei: Ucraina, Estonia, Letonia, Finlanda și Italia. Caselor de pariuri oficiale plasau piesa printre cele cinci favorite la câștig.

Spania a fost reprezentată de Chanel cu „Slo Mo” la Eurovision 2022. Spania a avut cel mai bun rezultat din 1995, terminând pe locul 3 în Marea Finală, obținând un total de 466 de puncte.

Cine este Chanel Terrero Martínez

Reprezentată Spaniei la Eurovision a avut întotdeauna o pasiune pentru spectacol – s-a înscris la dans, gimnastică, cânt și actorie încă de la vârsta de șase ani. În adolescență a început să lucreze în industria teatrului muzical, unde a jucat în producții spaniole din Regele Leu, Flashdance, The Bodyguard și Mamma Mia.

Ea are, de asemenea, o serie de apariții la TV și film spaniol, precum și dansând cu Shakira la MTV Europe Music Awards 2010.

Chanel a mărturisit că a văzut și visat să participe la Eurovision Song Contest încă din copilărie.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

În spectacolul ei, Chanel a purtat un model de la Palomo Spania — „A fost greu, greu și o provocare destul de mare”, a spus designerul într-un interviu pentru EL PAÍS.

Artista a fost însoțită de cei cinci dansatori ai săi pentru a interpreta o coregrafie realizată de Kyle Hanagami, care a lucrat cu artiști precum Ariana Grande, Jennifer Lopez și Blackpink sud-coreean.

A câștigat vreodată Spania Eurovision?

Spania a câștigat Eurovision Song Contest de două ori de când a apărut pentru prima dată în 1961.

Prima victorie a Spaniei a fost câștigată de cântăreața pop spaniolă Maceille cu piesa Congratulations de La La La – Beating Cliff Richard.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?