Categorii: Monden Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

FOTO. Cine este reprezentanta Spaniei la Eurovision. Chanel a dansat cu Shakira în 2010

Chanel Terrero Martínez, cunoscută și sub numele de Chanel, este reprezentanta Spaniei pentru Eurovision 2022 în acest an. Dar nu doar vocea ei impresionantă a furat spectacolul. Cântăreața și-a etalat posteriorul într-o ținută dezgolită, în timp ce și-a arătat flexibilitatea cu câteva mișcări de dans impresionante. Chanel a purtat un body foarte suplu.

Chanel Terrero  a obținut cel mai bun clasament pentru Spania din ultimii 17 ani. Chanel a convins juriul din majoritatea țărilor cu prestația sa. Au fost doar cinci care nu au oferit puncte Spaniei: Ucraina, Estonia, Letonia, Finlanda și Italia. Caselor de pariuri oficiale plasau piesa printre cele cinci favorite la câștig.

Spania a fost reprezentată de Chanel cu „Slo Mo” la Eurovision 2022. Spania a avut cel mai bun rezultat din 1995, terminând pe locul 3 în Marea Finală, obținând un total de 466 de puncte.

Cine este Chanel Terrero Martínez

Reprezentată Spaniei la Eurovision a avut întotdeauna o pasiune pentru spectacol – s-a înscris la dans, gimnastică, cânt și actorie încă de la vârsta de șase ani. În adolescență a început să lucreze în industria teatrului muzical, unde a jucat în producții spaniole din Regele Leu, Flashdance, The Bodyguard și Mamma Mia.

Ea are, de asemenea, o serie de apariții la TV și film spaniol, precum și dansând cu Shakira la MTV Europe Music Awards 2010.

Chanel a mărturisit că a văzut și visat să participe la Eurovision Song Contest încă din copilărie.

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

În spectacolul ei, Chanel a purtat un model de la Palomo Spania — „A fost greu, greu și o provocare destul de mare”, a spus designerul într-un interviu pentru EL PAÍS.

Artista a fost însoțită de cei cinci dansatori ai săi pentru a interpreta o coregrafie realizată de Kyle Hanagami, care a lucrat cu artiști precum Ariana Grande, Jennifer Lopez și Blackpink sud-coreean.

A câștigat vreodată Spania Eurovision?

Spania a câștigat Eurovision Song Contest de două ori de când a apărut pentru prima dată în 1961.

Prima victorie a Spaniei a fost câștigată de cântăreața pop spaniolă Maceille cu piesa Congratulations de La La La – Beating Cliff Richard.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important