Categorii: Monden Vedete internationale

FOTO | Cine este noul iubit al lui Miley Cyrus. Artista nu și-a finalizat încă divorțul

Deși încă nu și-a finalizat divorțul de Liam Hemsworth, Miley Cyrus are deja un nou iubit. Artista a postat în mediul online o fotografie în care apar împreună și a scris un mesaj special. 

Noul iubit al lui Miley se numește Cody Simpson și este un australian de 22 de ani. Tânărul este cântăreț, dansator, compozitor și actor, așa că e lesne de înțeles că cei doi au multe puncte comune care îi apropie. 

Noul iubit a vizitat-o pe Miley la spital

După o vacanță de vis, artista a ajuns de urgență la spital, cu amigdalită, și a fost internată. Acolo a primit o vizită surpriză, chiar de la noul iubit. Se pare că Miley a fost atât de impresionată de gest încât a făcut o fotografie alături de Cody și a postat-o pe o rețea socială. 

„Când te vizitează iubitul…”, a scris Cyrus pe Instagram. Postarea sa a primit numeroase aprecieri, iar Justin Bieber i-a scris un comentariu: „Trupul tău este un tărâm minunat”. Mesajul face referire la Cody, care apare în imagine la bustul gol, afișând un abdomen lucrat. Bieber a precizat și că își dorește să iasă la un „double date” împreună cu soția sa, Miley și noul său iubit. 

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

În vizita la spital, australianul i-a cântat lui Miley o piesă pe care a compus-o special pentru ea, iar artista a postat imagini în care apăreau împreună după ce a fost externată. 

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat