Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Câte kilograme are Adda. Cât a slăbit cântăreața în jumătate de an

Cântăreața Adda a dezvăluit câte kilograme are în prezent.

Adda arată pe zi ce trece mai bine. Artista le-a dezvăluit fanilor ei de pe rețelele de socializare câte kilograme are în prezent. Artista a ajuns să cântărească  55,3 kilograme. Artista a săbit nouă kilograme în pșase luni. ”-9 kilograme în 6 luni! Doar cu alimentație sănătoasă și potrivit pentru corpul meu”, a scris Adda în mediul online, potrivit spynews.ro.

Tot în mediul online, Adda a mărturisit că, după ce a slăbit, are o problemă cu garderoba. Am o problema existentiala! Trebuie sa-mi modific toate hainele din garderoba… Imaginati-va ca-mi dau ochii peste cap acum si sunt foarte “trista”, aproape isterica din cauza acestui lucru…, a spus vedeta.

Ce spunea Adda despre regimul ei de viață

Cântăreața Adda afișează o siluetă de invidiat după ce în ultima perioadă de timp a slăbit mult.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

 

Artista a explicat recent și cum a reușit să slăbească.

”V-am terorizat cu slabitu’ meu! ? Da-s fericita ca mi s-a intors talia acasa? Nu stiu pe unde a umblat in ultimii ani… ? Va pup si va zic din nou ca NU tin cura de slabire! Mananc alimente fara HISTAMINA-am intoleranta! Fara – GLUTEN- am intoleranta. Am renuntat si la ZAHAR- tot din cauze medicale. Mancarea pe care o consum trebuie sa fie proaspata! Nu am voie sa mananc ceva gatit mai vechi de cateva ore, chiar daca sunt alimente permise, pentru ca nivelul de histamina creste si am eruptii pe tot corpul… tam tam. Beau multa apa! Iau vitamine si suplimente ca sa imi intaresc imunitatea si sa-mi repar organismul pe care l-am stricat singurica din cauza alimentatiei gresite, medicamente- antibiotice, antiinflamatoare etc si stres. Sunt sub supraveghere medicala. Nu recomand nici o dieta minune. Gasiti un nutritionist si actionati in functie de corpul vostru si in functie de REZULTATUL ANALIZELOR! ❤️”, le-a împărtășit Adda fanilor ei din online.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?