Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Cât de provocatoare este Bella Santiago! Câștigătoarea ”X Factor” arată demențial în costum de baie

Bella Santiago este o cântăreață originară din Filipine care a reușit să se impună pe scena muzicală din România. Nu doar că are o voce extrardinară, dar și arată spectaculos.

Bella Santiago, în vâstă de 30 de ani, este o cântăreață filipineză stabilită în România. Aceasta s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc după ce a fost finalistă la emisiunea ”Românii au talent”, de la Pro TV, în anul 2016. În anul 2018, Bella Santiago a câștigat show-ul ”X Factor”, de la Antena 1.

Bella Santiago a reușit să cucerească publicul din România cu muzica ei, cu dansurile senzuale pe care le face în show-uri, dar și cu fizicul ei.

Înzestrată de la Mama-Natură cu un corp de invidiat, artista știe foarte bine cum să și-l pună în valoare.

Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste pe viață”
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Artista din Filipine arată demențial în ținute sumare și provocatoare, dar și în costum de baie.


Bella Santiago este căsătorită cu Nicolae Ionuț Grigore. Vedeta are o fiică dintr-o relație anterioară. Artista a reușit să o aducă pe fiica ei în România de curând.

FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
FOTO. Cum s-a lăsat pozată Simona Halep de Paște, la câteva ore după ce a lăsat să se înțeleagă că are un...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?