Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Cântăreața Mira, într-un costum de baie ultradecupat! Artista înfierbântă imaginația oricui

Cântăreața Mira, în vârstă de 26 de ani, s-a afișat în mediul online într-un costum de baie ultradecupat, într-o imagine dintr-o vacanță petrecută într-o destinație exotică. Artista, pe numele său real Mara Mirabela Cismaru, înfierbântă imaginația oricui o privește cu formele sale mai mult decât apetisante.

Cântăreața Mira și-a încântat prietenii virtuali cu cele mai recenrte fotografii publicate pe contul ei de socializare.

Artista a postat mai multe imagni din vacanța într-o destinație exotică, în care apare într-un costum de baie de culoare neagră, din două piese, ultradecupat, care îi scoate în evidență formele mai mult decât atrăgătoare.

Cântăreața Mira, într-un costum de baie ultradecupat! E bine, bine de tot!

Fotografiile cu Mira au atras imediat atenția celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare, care au apreciat ipostaza în care a pozat artista.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Super prințesă frumoasa”, ”Esti tare frumoasa, ca o printesa”, ”Ești foarte frumoasa”, ”Cea mai frumoasă”, ”E de vis, nu e o exagerare”, ”Superbă!!”, ”Arati superb”, ”Ești extrem de frumoasă, arăți superb!”, ”Ești o frumoasă”, ”magnfică”, ”Frumos costum”, ”minunată”, ”Ești bine, bine de tot”, i-au trransmis internauții cântăreței Mira.

Cine este Mira

Maria Mirabela Cismaru s-a născut în data de 12 martie 1995 la Rovinari și este cunoscută sub numele de scenă Mira. Mira s-a făcut cunoscută odată cu apariția în al doilea sezon al emisiunii de talente ”Vocea României”, unde l-a avut ca mentor pe cântărețul și compozitorul Marius Moga. Mira și-a făcut apariția în lumea muzicii în 2012, alături de DJ Marc Ryan și tot în același an a participat la show-ul ”Vocea României”. După participarea la ”Vocea României”, Mira și-a construit o carieră muzicală de succes și a lansat numeroase piese.

Mira s-a făcut remarcată și la concursurile de frumusețe. În decembrie 2011, ea a câștigat concursul Miss Crăciunița din Rovinari. În septembrie 2017 artista a trecut printr-un moment extrem de dificil. , Mira și băieții de la DJ Project au fost răniți într-un accident rutier care a avut loc în județul Vâlcea.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR