Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO. Bianca Comănici de la ‘Puterea dragostei’ și-a pus silicoane. Cum se simte tânăra

Bianca Comănici de la ‘Puterea dragostei’ a reușit să își îndeplinească un vis mai vechi. Câștigătoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial de la Kanal D și-a pus silicoane. Drept urmare, și-a ținut și fanii la curent cu această schimbare din viața sa. 

Bianca Comănici și-a făcut curaj și s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni pentru a-și mări sânii. Bruneta a mărturitisit că-și dorea de foarte mult timp să facă această intervenție.

Pe rețelele de socializare, ea a publicat primele imagini de pe patul de spital, mărturisindu-le fanilor că se simte foarte bine.

Bianca Comănici și-a pus silicoane

‘Nu am niciun fel de problemă, singura e că am gâtul cam uscat, dar operația este gata. Sunt gata, pregătită de viață. Nu mă doare nimic, simt o febră musculară, dar foarte puțin, dacă vorbesc prea mult sau dacă respir mai profund. Nu am niciun fel de problemă, sunt șocată. Nu simt durere, n-am nimic, aș putea să mă ridic să plec.

Sunt foarte mulțumită până acum, știu că multe fete întâmpină dureri imediat după. N-am de unde să știu zilele următoare. Ce pot să zic mai multe…n-am ce să reproșez mai mult. Doamne ajută. Aveți grijă de voi’, a povestit Bianca Comănici, imediat după intervenția chirurgicală, pe pagina personală de Instagram.

Din ce își câștigă banii Bianca Comănici

Conform kanald, Bianca Comănici are numeroși susținători pe rețelele de socializare. Mai mult de atât, conturile brunetei s-au rotunjit serios de când a ieșit din casa ‘Puterea dragostei’.

Astfel, pentru doar câteva minute de live susținut de Bianca, în conturi îi intră sume cuprinse între 15 lei și 100 de euro. Pentru a-și răsplăti fanii, tânăra încearcă pe cât posibil să interacționeze cu toți și să le răspundă la mesaje.

Într-un singur vlog pe care l-a făcut, Bianca Comănici avea peste 70 de mii de vizualizări și în jur de 150 de euro în timpul live-ului de pe YouTube, asta fără să punem la socoteală și banii proveniți din reclame.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?