Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Antonia, super sexy, însă fanii au reacționat dur. ”Altă poză prea exagerată”

Antonia s-a afișat sumar îmbrăcată în fața fanilor săi de pe rețelele de socializare.

Cântăreața a postta, pe contul său de Instagram, două fotografioi în care apare îmbrăcată sumat, într-un costum de culoare neagră. Deși Antonia atrage imediat atenția cu formele sale voluptuoase,unii internauți nu au fost încântați să o vadă așa.

”Altă poză prea exagerată, mai ai un pic și și se vede vreo rușine. te-am apreciat, dar acum mi-am schimbat părera despre tine”, ”Asta este așa de porno”, ”Dezgustător”, ”Poza asta nu trebuia expusă”, ”Groaznic chilotul ăla, mult prea decupat”, ”Prea mult, ești totuși măritată, cu trei copii”, ”T^oate vedetele își fac poze dezbrăcate, că s-au săturat toți de voi”, ”Progres spre… regres„, ”Îmbracă-te mai decent”, sunt doar câteva dintre mesaje internauților.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Cum a ajuns Antonia în România

Antonia a locuit multă vreme în America. Aceasta a ajuns în România la vârsta adolescenței și a făcut-o pentru a fi alături de tatăl ei din acte, Mihai Iacobescu, după cum a declarat mama artistei, Denise Iacobescu. „În România am născut şi la 11 luni am plecat cu ea în America. Deci Antonia nu are nicio amintire din copilăria ei, din România”, a explicat Denise Iacobescu într-un interviu la TV.

„Prima oară am trăit în Utah după care ne-am mutat în Vegas. În Vegas am avut propriul meu business, make-up artist, cosmetician, absolut tot ce ţine de beauty. A fost o întâmplare. A venit Antonia cu tatăl ei aici, pentru că îşi cunoscuse actuala soţie. Ea nu mai fusese niciodată în România, a venit cu el, s-a decis să rămână aici… Ea a venit la vârsta de 18 ani aici. Nu m-am gândit că vrea să rămână, am zis că e doar o simplă vizită şi că se va întoarce”, a completat mama Antoniei.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață. Din anul 2013, de când s-a separat de fostul soţ, Vincenzo Castellano, drumurile la tribunal şi lupta pentru fiica lor, Maya, i-au consumat mult timp şi multă energie Antoniei. Aceasta a afirmat că divorțul lor a fost pronunțat.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR