Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Andreea Tonciu a pozat în costum de baie la plajă. Bruneta se distrează în Dubai!

Andreea Tonciu  este plecată în vacanță în Dubai. De acolo, bruneta și-a ținut la curent fanii cu ceea ce face. Vedeta a postat, pe contul ei de socializare, mai multe fotografii din vacanța sa în Dubai. Într-una dintre ele, Anndreea Tonciu își etalează trupul cu forme apetisante într-un costum de baie din două piese.

Andreea Tonciu și-a încântat admiratorii din mediul online cu fotografiile pe care le postează din vacanța sa în Dubai.

Într-una dintre imagini, bruneta apare în timp ce pozează la plajă. Îmbrăcată înt-un costum de baie cu imprimeu animal print, din două piese, vedeta și-a etalat formele foarte bine conturate.

Andreea Tonciu a pozat în costum de baie la plajă. A primit și laude, da și critici

Apariția Andreei Tonciu a atras imediat atenția intenauților. Unii au complimentat-o, alții i-au atras atenția asupra felului în care arată în imaginea în costum de baie.

”Drăguță și sexy”, ”Mama ce ai slăbit, Andreea🥴 ai mâna cât piciorul”, ”Mănânci Face app pe pâine”, ”Cea mai frumoasă”, ”Dacă scoți filtrele zici ca ești deshumată”, ”Tu esti?????😱am crezut ca e Marisa Paloma🤦‍♀️iara ai rupt photoshop-ul🙈”,  sunt câteva dintre mesajele primite de Andreea Tonciu.

Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Andreea Tonciu e măritată și are o fetiță

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca. Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf.

Despre fetița ei, Andreea Tonciu spunea: ”Ei îi place cel mai mult din lumea asta să stea cu mine acasă, este dependentă de mine, cum și eu sunt dependentă de ea. Stăm împreună, facem activități, o duc la balet, o duc engleză și la dansuri”.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva timp, Andreea Tonciu a făcut declarații despre eventualitatea de a avea al doilea copil. Andreea Tonciu a afirmat că deocamdată nu se gândește să devină din nou mămică.

Întrebarea asta mă tot macină, toată lumea mă întreabă (n.r. dacă mai vrea sau nu un copil). Nu știu ce să spun, nu mă gândesc la asta, nu lucrăm la asta deocamdată, acum lucrez la proiecte mari legate de carieră”, a declarat Andreea Tonciu.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR