Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Andreea Raicu și-a scos decolteul la înaintare. Cum s-a fotografiat la plajă!

Fosta prezentatoare de televiziune Andreea Raicu, în vârstă de 44 de ani, a atras imediat atenția fanilor săi din mediul online cu o fotografe în care apare la plajă. În imagine, vedeta a postat astfel încât să își scoată în evidență bustul. Postarea Andreei Raicu a provocat numeroase reacții din partea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Andreea Raicu și-a scos decolteul la înaintare. Vedeta a publicat, pe contul său de socializare, o fotografie dintr-o vacanță exotică, în care apare la plajă, în costum de baie.

Fosta prezentatoare dce televiziune a pozat astfel încât să își pună în evidență bustul.

Andreea Raicu și-a scos decolteul la înaintare. Ce mesaje a primit vedeta

Fotografia a captat imediat atenția internauților, care au transmis tot felul de mesaje.


”Ce suflet frumos”, ”Asta e o poză sexy”, ”De eram și eu un sutien”, ”Superbă”, ”Super prințesă frumoasă”, ”Ești superbă”, ”Ești tare frumoasă”, ”Drumoasă ca o prințesă”, ”Arăți foarte bine”, ”Foarte frumoasă femeie”, ”Minunată”, ”Atât de drăguță”, ”faină”, ”Ce piept frumos ai”, ”Prea sexy ca să fie adevărat”, au comentat internauții la postarea Andreei Raicu.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Andreea Raicu a fost ofertată să pozeze în revista ”Playboy”

Andreea Raicu a lucrat foarte mulți ani în televiziune. De-a lungul carierei sale în televiziune, Andreea Raicu a a moderat numeroase emisiuni TV, dar și reality show-uri de succes precum „Big Brother”, „Megastar” sau „Miss Fata de la țară”.

La o emisiune de televiziune de la Pro TV, Andreea Raicu a declarat că a primit o ofertă de 100.000 de euro pentru a poza în celebra revistă pentru bărbați ”Playboy”.

“100.000 de euro este suma care mi s-a oferit ca să apar în Playboy și m-am gândit că dacă pozez nu m-aș fi simțit confortabil apoi”, a declarat Andreea Raicu la emisiunea respectivă.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR