Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Andreea Marin, în costum de baie. Bustul vedetei atrage toate privirile!

Vedeta de televiziune Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani, a dat publicității două fotografii din vacanța pe care o petrece la Portofino, în Italia. Aceasta a pozat în costum de baie, pe o barcă. Fosta ”zănă a surprizelor” arată foarte bine. Ceea ce atrage imediat atenția este decolteul înnebunitor al divei.

Aflată în vacanță în Italia, Andreea Marin le-a făcut o surpriză celor carre îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Aceasta a publicat, pe contul său de socializare, două fotografii în care apare pe o barcă, într-un costum de baie de culoare neagră, dintr-o singură piesă. Ceea ce atrage imediat atenția este decolteul amețitor al divei.

Andreea Marin, în costum de baie. Și-a cucerit fanii din online

Fotografiile postate de Andreea Marin au fost pe placul internauților, care au dat like după like.

”Superbă locația, dar și doamna”, ”Decentă și simplitate! O femeie admirabilă”, ”Cât de frumoasă ești!!!”, ”O doamnă deosebita”, ”De vis”, ”Cu …stil….cu caracter”, ”Superbă”, ”Frumoasă”, ”Arati superb!!”, ”Moare Raduleasca! Ce moare Raduleasca, da’ ce moare Banica!”, ”Adorabilă intodeauna!!!”, ”De ce era nevoie,neaparat,sa ti arați sânii? Eu te stiu o femeie decenta…”, ”Naturală, fără silicoane. Pe deasupra foarte capabilă și deșteaptă…”, i-au transmis cei care au văzut-o.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Ce spune Andreea Marin despre televiziune

Andreea Marin se poate lăuda cu o carieră impresionantă în televiziune. Una dintre cele mai de succes emisiuni pe care aceasta le-a realizat a fost ”Surprize, surprize”, de la Televiziunea Națională. Vedeta a vorbit despre televiziune, așa cum arată aceasta în prezent.

”De-a lungul timpului s-au schimbat unele în bine, altele nu. Aici vorbim despre calitatea programelor, care, de multe ori, lasă de dorit. Știm bine lucrul acesta… Trăim vremuri în care ne dorim mai puțin să ne lăsăm copiii să se uite la televizor, pentru că ne este teamă de ceea ce pot afla. Nu sunt întotdeauna modele de urmat pe micul ecran, de aceea suntem mai atenți”, a declarat Andreea Marin pentru click.ro.

 

„Nu am crezut vreodată că va veni vremea unui om pasionat de acest domeniu, cum sunt, să mă întreb dacă mai am la ce să mă uit. Nu este o chestiune care să mă situeze pe o poziție de superioritate, nu sunt exagerată în dorințele mele de a vedea ceva decent pe micul ecran”, a adăugat vedeta.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR