Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Andreea Bănică spune lucrurilor pe nume. ”Aș fi vrut să-mi fac, mi-a fost frică”

Cântăreața Andreea Bănică le-a răspuns din nou celor care spun despre ea că ar avea silicoane.

Andreea Bănică este posesoaea unui bust impresionant. De-a lungul anilor s-a tot comentat pe seama faptului că vedeta nu ar fi sută la sută naturală și că ar avea silicoane.

Artista le-a răspuns din nou celor care comentează pe marginea bustului ei, explicând că nu și-a făcut nicio intervenție estetică, deși și-ar fi dorit ceva în acest sens.

”Nu puteți înțelege că o femeie poate avea sâni frumoși și după naștere?”

Cântăreața s-a declarat uimită de faptul că mulți cred că a apelat la medicul estetician și și-a pus silicoane.

Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Nu cred! Deci, nu cred. Ridicare aș fi vrut să îmi fac, repet, mi-a fost frică! Știți ce nu înțeleg eu? Ce vă face să credeți că am silicoane, ridicare, etc? Se vede clar că nu sunt niște sâni perfecți.

Nu puteți înțelege că o femeie poate avea sâni frumoși și după naștere? Eu chiar mă gândesc de ceva timp la viitor și la faptul că voi avea nevoie de susținere, deși îmi este frică… maxim!”, a spus Andreea Bănică într-un InstaStory, citată de spynews.ro.

Andreea Bănică este familistă convinsă

Cântăreața Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. A făcut parte din grupul Exotic, împreună cu Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, după care a înființat trupa Blondy, împreună cu Cristina Rus. Ulterior, Andreea Bănică a decis să aleagă o carieră solo. Este o familistă convinsă. Este căsătorită cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul vedetei, Noah, a venit pe lume în luna noiembrie a anului 2016. Fetița vedetei, Sofia, a împlinit 11 ani anul acesta și a avut parte de o petrecere pe cinste din partea celebrei sale mame.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR