Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Andra și-a aniversat ziua de naștere. Gestul făcut de Pepe a lăsat loc interpretărilor. ”Să înțeleg că mai vine un bebe”

A fost zi de mare sărbătoare în familia lui Cătălin Măruță și a Andrei. Artista și-a aniversat ziua de naștere în weekend.

Cântăreața Andra și-a aniversat ziua de naștere în data de 23 august. Artista a împlinit 34 de ani și a avut parte de o petrecere pe cinste alături de soțul său, prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, dar și de cei doi copii ai lor, David și Eva.

Andra a fost sărbătorită și de cântărețul Pepe și de soția acestuia, raluca. Cei doi sunt finii cuplului Andra-Cătălin Măruță.

”La mulți ani NAŞA!!!”, este mesajul transmis de Pepe de ziua de naștere a Andrei.

Mesajul este însoțit de mai multe fotografii în care Andra apare alături de Pepe și de Raluca.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Într-una dintre imagini, pepe ține afectuos mâna pe burtica Andrei, ceea ce a dat imediat loc bănuielilor privind o nouă asarcină a Andrei.


”După cum arată burtica e băiețel”, ”Să înțeleg că mai vine un bebe”, ”La mulți ani, Andra! Naștyere ușoară și un bebe sănătos”, ”După cum ține mâna Pepe… cred că mai vine un puiuț”, ”Iar petrecerea este pentru a afla sexul copilului, baloane roz și albastru… este însărcinată!”, ”la mulți ani și sarcină ușoară”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Ce a răspuns Cătălin Măruță când a fost întrebat dacă Andra este însărcinată

De curând, Cătălin Măruță a fost prezent în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a fost luat la întrebări legate de viața sa personală. La un moment dat, Adela Popescu l-a întrebat pe Cătălin Măruță dacă soția sa, Andra, este însărcinată.

”Nu, Andra nu e însărcinată. Dacă ne mai dorim copii? Acuma știi cum e, ce vrea Dumnezeu. Avem doi copii. Suntem super fericiți cu David și cu Eva. Dar, în perioada asta nu așteptăm…”, a venit răspunsul prezentatorului de televiziune Cătălin Măruță.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR