Categorii: Monden Știri Vedete Romania Viral

FOTO. Anamaria Prodan s-a pozat într-un costum de baie minuscul. Vedeta a încins atmosfera pe rețelele de socializare

Anamaria Prodan s-a pozat într-un costum de baie minuscul, iar apoi a publicat totul pe contul de socializare. Impresara are un trup tonifiat ca de model, iar dovadă stă în ultima apariție a acesteia pe contul de socializare. ”Perfectiune”, ”Gorgeous”,  ”Hot”, i-au spus fanii după ce au văzut fotografia.

Anamaria Prodan, în vârstă de 46 de ani, este cunoscută publicului larg ca impresară și vedetă de televiziune.  Anamaria Prodan nu ezită să le arate prietenilor virtual cum își petrece timpul liber. De asemenea, vedeta impresionează cu ipostazele incendiare în care se lasă adesea fotografiată.

Sexy-impresara demonstrează în fiecare zi că, pentru ea, vârsta este doar un număr. Impresara are 49 de ani și arată mai bine ca niciodată. Imaginile cu Anamaria Prodan în costum de baie extrem de sexy au încins atmosfera și mulți fani au felicitat-o pentru felul în care arată.

Anamaria Prodan s-a pozat într-un costum de baie minuscul

Cu picioarele perfect tonifiate și  abdomenul sculptat, Anamaria Prodan a făcut ravagii pe rețelele de socializare. Blondina s-a fotografiat în cameră, într-un costum de baie extrem de provocator, care i-a scos în evidență formele. Sutienul și perechea de bikini i-au pus într-o lumină bună decolteul generos și talia de invidiat.

Fotografia a strâns peste 12.000 de aprecieri.  ”Perfectiune”, ”Gorgeous”,  ”Hot”, i-au spus fanii după ce au văzut fotografia.

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Ce dietă ține Anamaria Prodan pentru a slăbi 12 kilograme

Agentul FIFA se laudă cu o siluetă ca trasă prin inel, iar de curând, ea a povestit cum a reușit să slăbească 12 de kilograme într-un timp record.

„Am slăbit 12 kilograme. Am mers la sală și am ajuns la forma care m-a consacrat, forma sexy. Pe mine nu mă macină niciodată nimic, întotdeauna îmi rezolv problemele simplu și frumos”, a mărturisit Anamaria Prodan la gsp.ro

”De legume şi fructe! 15 zile. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a povestit Anamaria Prodan, pentru Focus Magazin.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important